לייזר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר.
    נועה
    15/03/2009

אני בת 15 וקיבלתי מחזור לפני כשנתיים וחצי. רציתי לדעת אם כדאי לי להתחיל להוריד שיערות בלייזר בגיל הזה, או לחכות עוד שנתיים [לפי מה שקראתי באחת התגובות] עד שהמחזור יסתדר לגמרי. יש לי עוד כמה שאלות, קראתי באינטרנט על מכשיר של הסרת שיער בייתית והבנתי שלא כדאי לקנות אותו, אבל באינטרנט היה כתוב על המכשיר שהוא מוריד רק שיערות שחורות, רציתי לדעת אם יש בעייה לעשות הסרת שיער במכון עם שיערות יותר בהירות, מה טווח המחירים לגיל שלי להסיר ברגליים, מפשעה, ואם כדאי לעשות רק בקו ביקיני או בכל הבטן [כי יש לי שיערות בלונדיניות בבטן ורק בקו ביקיני הן ארוכות יותר ושחומות יותר]. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר.

הוספת תגובה

• *ובבית השחי.

נועה
    15/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נועה

נגה
    16/03/2009

עדיף בדרך כלל לחכות עד גיל 18 באמת. את יכולה אבל ללכת לבדוק קודם כל אצל רופא מה מצבך, במקרים חריגים יאשרו לפני. אין לי מושג על זה איזה מכשיר ביתי את מדברת, אבל המכשירים שבהם משתמשים במכוני הסרת השיער הם מכשירי לייזר. בדרך כלל המועמדים האידיאליים לטיפול בלייזר הם בעלי עור בהיר ושיער כהה.
    לגבי טווח המחירים זה משתנה ממקום למקום אבל עומד בדרך כלל על כמה אלפי שקלים עם הנחות לקופות החולים השונות. אין לי מושג על זה איזה מכשיר ביתי את מדברת, אבל המכשירים שבהם משתמשים במכוני הסרת השיער הם מכשירי לייזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 חברות שלי התחילו כבר טיפול כזה,

נועה
    16/03/2009

אז חשבתי שזה יותר שכיח. בכל אופן, יש נשים שעושות לייזר רק בקו ביקיני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    16/03/2009

הסרת שיער אם עיי קרן אור או ליזר אפקטיבית רק בשיער כהה שיער פלומטי ובהיר לא מגיב טוב לטיפול לגבי הגיל ניתן לטפל בגילך ואולם יתכן והתוצאות תהיינה פחות טובות מבחורה בגיל 18 ויהיה צורך במספר רב יותר של טיפולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,

נועה
    19/03/2009

אז לא עושים הסרת שיער על שיער בהיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו