דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!
    חן
    07/08/2007

היי אני בת 16 וחצי ויש בעיה שמאוד מציקה לי שערות באיבר המין ואני מתביישת לדבר על זה עם מישהו מה אני יכולה לעשות זה ממש מציק לי בעיקר כשחם וזה גם ממש מגרד!!!!!!
    רציתי לגלח אבל שמעתי שזה עושה פצעים וגם זה נראה לי קצת מסוכן או שלא?כאילו פשוט לוקחים סכין וכמו ברגליים עושים?כי זה בטח יעשה קוצים ויהיה לא נוח....
    אל תגידי לי שעווה כי אני לא מתכוונת ללכתלמישהי שתעשה לי אתה זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!

הוספת תגובה

• תשבה ל-=>

07/08/2007

שלום לך
    גילוח של שיער באיבר המין אכן יכול ליגרום לפצעים ,לצמיחה הפוכה לתוך העור ולפציעה
    הייתי מציעה לך להתיעץ עם אמא,או אחות בוגרת ובכלל לשקול שוב אם זה הכרחי ?
    שעוה אפשר לעשות לבד,לפחות באזורים חיצוניים ואחרי שלמדת את השיטה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר

חן
    07/08/2007

אני מדברת רק על האזור החיצוני ולא הייתי רוצה לשתף את אימא ומה זאת אומרת עם זה הכרחי זה מציק לי אז כנראה שזה הכרחי.
    אוף אין לי מושג מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביקיני טרים

דניאלה
    08/08/2007

אפשר למצוא בסופר פארם... זאת מכונת תספורת קטנה לאיזורים האלה (עולה 50 ש"ח)
    אם מגלחים - אז רק עם כיוון השיער. ולחטא אח"כ עם צמר גפן ספוג באלכוהול (די שורף לכמה רגעים) אבל כשהשיער צומח זה באמת מגרד.
    זה טבעי מאוד שצומחות שם שערות. חבל שאת מתייסרת על דברים כאלה, בגיל מאוחר יותר את לא תביני את ההרגשה שלך היום, שסבלת סתם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר

חן
    07/08/2007

אני מדברת רק על האזור החיצוני ולא הייתי רוצה לשתף את אימא ומה זאת אומרת עם זה הכרחי זה מציק לי אז כנראה שזה הכרחי.
    אוף אין לי מושג מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו