מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רכישת מכשיר להסרת שיער - לד"רדנה21/03/2009
שלום, בימים האחרונים אני ובעלי שוקלים לרכוש מכשיר להסרת שיער. אני בהירה יחסית (לא לבנה "סבונית"), עם שיער שחור. בעי - גוון עור חום-מוקה, ובקיץ שחום עם שיער שחור. אני רוצה להוריד גם בין היתר בפנים - שפם. בעלי - גה וחזה. איזה מכשיר כדאי לרכוש? אינפרא אדום או לייזר? עליי לציין שיש לי נקודות חן רבות, אך לא כתמי פיגמנטציה. שאלה שנייה - אחותי גם מעוניינת לרכוש מכשיר, גוון עורה רגיל, מוקה, שיער שחור, יש לה נמשים ונטייה לפיגמנטציה. היא מפחדת במיוחד מאזור השפם - של יהיו לה כתמים חומים במקום שערות... - איזה מכשיר היא צריכה? או שבכלל שלא תוריד בפנים? ואז מה יכול להתאים לה? אפילציה? נ.ב. - מותר להיחשף לשמש לאחר הורדה במכשיר ביתי? (כמובן שלא לשבת ולהשתזף..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרתשיער 4mp
דני22/03/2009שלום לך אם ברצונך לרכוש מכשיר נא לפנותלטלפון הבא 050-6466226
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר ביתי "סילקן"
כהן שרה24/03/2009אני משתמשת במכשיר ביתי "סילקין" נוח, קל, לא כואב והכי חשוב ביתי . לא צריך לרוץ. אני עושה בית שחי, רגליים, בעלי גב ומעט בטן, ביתי בית שחי בקיצור חגיגה משפחתית תרתי משמע. כולנו נהנים ממכשיר אחד באותו הבית. המכשיר קל לתנועה, יש להחליף מנורות מידי פעם . בנושא בריאותי אני מאוד ממליצה להתיעץ עם החברה. הם מקצוענים עונים תשובות אמיתיות , בוררים את התשובה שלהם ולא זורקים לאויר תשובות סתם. שווה כל מחיר אני ממליצה בחום רב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסילקין
אורלי21/06/2011מוכרת מכשיר סילקין מעולה... חדיש לגמרי אני קניתי ראשים וסיימתי ויש לי עוד 4 ראשים המחיר פשוט מצחיק לא לפספס 0545561140 אורלי ביי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר הסילקין
שרית08/12/2010מתעניינת במחיר המוצר והיכן אפשר לרכושו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמכשיר הביתי היחיד בארץ שמאושר FDA
שיפי29/03/2009היי , הסילקן אשר פותח ומיוצר בארץ הוא המכשיר היחיד שנמכר בישראל אשר זכה לאישור הבטיחות והאפקטיביות של הFDA האמריקאי, הטלפון הוא 1700-50-60-11 באתר יד 2 ניתן למצוא במחירים נמוכים מאד לא מעט מכשירים ללא אישור הFDA המתיימרים להוריד שיער אך בפועל הם לא כלכך פרקטיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכישת מכשיר להסרת שיער - לד"ר - תגובה
שי שחר21/06/2011היי דנה
בכל ספרי ההדרכה של מספר מכשירים ביתיים שעליהם קראתי רשום שלא להשתמש באמצעותם על פנים.אבל מציע שתבדקי זאת גם את.
לא מוכרים לייזר לקחת הביתה.המכשירים מבוססים אנרגית אור ויש את ME של סינרון שמבוסס אור וחשמל.
רצוי מאוד לא להיחשף לשמש כעשרה ימים לאחר טיפול, במיוחד אם מדובר באיזור חשוף כמו ידיים. רצוי לא לבצע טיפול כשאתם אחרי שיזוף ולהמתין מספר ימים לפי הוראות היצרן.
מומלץ באופן כללי לשחומים או לכאלו שמשתזפים "יפה", להיזהר מאוד עם מכשירים כי סטייה קלה מההוראות עלולה לגרום לכויה ופיגמנטציה.
לאחותך הייתי ממליץ מכל הלב לעשות אפילציה או סלקטיף פרו באולטראסאונד(שבו אין תופעות לוואי) ולהיזהר מאוד מאוד מהשמש.(עדיף מבחינתי שתתחיל אפילציה בנובמבר)
בהצלחה לכולכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)