שפם לילדה בת 9- אנא המלצתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפם לילדה בת 9- אנא המלצתכם
    בר
    23/03/2009

ביתי בת 9, סובלת מהטרדות בעניין השפם כבר מגן חובה. השפם בולט יחסית ואנחנו מתלבטים מה ניתן לעשות. משכנו את זה ככל שניתן, אבל היום היא חזרה הביתה וביקשה שנעשה משהו בעניין . מבקשת המלצתכם מה ניתן לעשות, חשוב לי לומר שגוון עורה כהה והבהרה תהיה בולטת. האם ניתן לעשות אפילציה? שעווה? ומה ההשלכות של כל טיפול כזה או אחר לפי המלצתכם. תודה. בר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחכה לתגובתם של מי מהרופאים. בר.

בר
    24/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתגובה לשאלתי מלפני שבוע

בר
    29/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבר בקשר לשפם לילדה בת 9

דיאנה
    04/04/2009

היי בר שמי דיאנה ואני קוסמטיקאית רציתי להמליץ לך על שעווה לילדה זה הדבר הכי מתאים לילדה בת 9 אין לך ממה לדאוג כי כל מי שאומר ששעווה מצמיחה יותר שיער מדבר שטויות ולא מבין דבר להיפך הוא הנכון השעווה כן מדללת את השיער וככל שהילדה צעירה יותר כך גם הסיכוי שהשיער יעלם תוך כמה שנים גדול יותר אני עובדת עם ילדות גם בגילאים האלה והילדות גדלו וכמעט ולא נשאר להם שיער (הכל מניסיון של שנים) . (כך גם בכל אזורי הגוף). הסרת שיער בכל מכשיר לא כל כך מומלצת לגיל הזה כי בדרך כלל עדיין אין מחזור או שהוא עדיין לא מסודר וההורמונים בגוף משתוללים מקווה שעניתי על השאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה בשבילך

מירב הממליצה
    27/04/2009

הי קוראים לי מירב ואני מבינה ללבך וללב הילדה כמובן מה שאני ממליצה זה הדבר הכי פשוט שעווה אם אתה לא יודעת אז תני לקוסמטיקאית את יכולה להקל עליה אם תמרחי לה משחת אמלה שהיא מרדימה קצת את העור להשים ניילון כדי לחסות את המשחה שמרוחה , לחכות כחצי שעה שעה ואז לשטוף את המשחה לנגב ולעשות לה שעווה עדיף כאב פיזי של דקה מאשר תסביך נפשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו