רוצה להוריד בלייזר צכה עזרה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להוריד בלייזר צכה עזרה!!!
    חסוי
    31/03/2009

היי.
    אז ככה. כבר מלאאאא זמן שאני חושבת לעשות לייזר או שעווה. לא בטוחה.
    לפני כמה ימים חברה שלי העלתה את הנושא שהיא ממש רוצה לעשות לייזר באיזור למטה.
    אז רציתי לשאול כמה דברים גם בשמה וגם בשמי.
    בשבילה- 1. היא כבר הרבה זמן שמגלחת שם עם סכין והשיער שלה ממש ממש עבה היא חושבת שלא תוכל לעשות שעווה או מכונה, האם זה נכון?
    2. מה המחירים לעשות רק שם ובבית החי?
    3. היא מצאה מכונה כזו של "עשה בעצמך" לליזר. האם היא באמת אוהבת? או שזה סתם בזבוז של כסף על כלום??
    בשבילי-1. יש לי שיער די בהיר כעיקרון. אך כשהייתי קטנה עשיתי טעות וגילחתי כמה פעמים בבטן, בגב, בחזה ובכוס. ועכשיו נהיה לי שיער מאוד כהה. יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להחזיר אותו להיות בהיר שוב? אם אני יעשה שעווה זה יחזיר אותו לגדול בהיר?
    2. אין לי הרבה כסף לבזבז על העיניין ואני ממש רוצה לגלח לפני הקיץ בבטן, בגב, בית שחי, כוס,חזה.... הכל!!! מה הדרך הכי זולה? והכי משתלמת?
    תודה רבה!! סליחה על החפירות.
    אני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    04/04/2009

לא ניתן להחזיר אית צבע השיער לקדמותו אין בעיה לבצע הסרה בלייזר לאחר גילוח או שעווה הטיפול יעיל ביותר באזורי בתי שחי מפשעות ושוקיים באזור בטן גב וערווה יש צורך במספר טיפולים רב יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו