רואקוטן והסרת שיער בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן והסרת שיער בלייזר
    .
    09/08/2007

שלום, אני רוצה להתחיל טיפול להסרת שיער בלייזר ובנוסף גם טיפול בכדורי הרואקוטן כתוצאה מאקנה, עד כמה שידוע לי זה לא אפשרי לשלב בין הדברין בו זמנית... צריך לחכות תקופה של כמה חודשים מתום נטילת הכדורים ואז אפשר להתחיל לייזר.
    לכן אני רוצה לדעת מה את ממליצה, להתחיל עם כדורי הרואקוטן ורק לאחר מכן טיפול בלייזר או להפך? האם זה משנה?? אני יודעת שלאחר טיפול בלייזר יכולים להופיע פצעונים קטנים באיזור בו הסירו שיער ולכן אולי יהיה עדיף להשתמש בכדורים רק לאחר הטיפול בלייזר...
    ויש לי עוד שאלה, אם אני לחילופון, מסירה שיער בלייזר ולאחר מכן אני רוצה להתחיל להשתמש ברואקוטן האם אני צריכה גם להמתין פרק של זמן מתום הטיפול?

אשמח לקבל את דעתך, אני לא יודעת מה לעשות!
    שני העיניינים האלו מאוד חשובים לי ומטרידים אותי! וחבל שאי אפשר לעשות את שניהם בו זמנית, וגם זמן ההמתנה ביניהם די ארוך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה למשהי

12/08/2007

שלום לך
    הכל מתחיל ונגמר בכמה חריף מצב האקנה.אם יש הרבה פצעים,לא ניתן לטפל בלייזר על עור לא בריא, יש סכנה לקיבוע של היפר- פיגמנטציה (כתמים כהים)על העור.
    אכן יש להמתין כ-6 חודשים מתום נטילת הטיפול ועד תחילת הלייזר. בכלל יש לשקול את הצורך בלייזר בפנים. האם יש שיבושים הורמונליים ואם כן האם את מאוזנת תרופתית,כי אחרת זה לא יעיל
    וכ"ו וכ"ו...
    אם יש מעט שיער על נפנים אולי בכלל עדיף מחט חשמלית.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא התכוונתי ללייזר באיזור הפנים

.
    14/08/2007

האקנה נמצאת באיזור הפנים...
    האם זה אפשרי לעשות טיפול בלייזר באיזורים אחרים בגוף (לא בפנים) ובמקביל ליטול רקאוטן?
    אני רוצה לעשות לייזר באיזור החזה, אך גם באיזור זה יש לי פצעים, אבל לא נראה לי שזה אקנה...
    האם אפשרי לטפל באיזור זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשהי

14/08/2007

שלום לך
    התשובה זהה לגבי כל איזור שהוא !
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו