שלם רב הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלם רב הסרת שיער
    רמי
    10/08/2007

אני בן 28 ושעיר מאוד. רציתי לדעת אם אני רוצה לעשות הסרת שער מלא בחזה ובגב ישבן וכתפיים, וברגלים לשקול דילול וגם בידים. רציתי רק להגיש שמעולם לא גילחתי או עשיתי שעווה. רציתי לברר אם ניתן לעשות את כל הטיפולי ם ביחד ולגמור הכל תוך שנה או שנה וחצי? והאם הטיפולים כואבים והכי חשוב האם יש סכנה שלהי?
    ושאלה אחרונה האם לאחר טיפול ראשון או שני אני צריך לחזור ולגלח תחזה? (אני לא ממש מעוניין..)
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלם רב הסרת שיער

הוספת תגובה

• לרמי

12/08/2007

שלום רמי
    ראשית כדאי לדייק גם ברמת הציפיות,ניתן להפחית שיער באופן משמעותי ולא להסיר לגמרי.
    ניתן לבצע את כל הטיפולים במקביל, כמובן לא בבת אחת.לגבי הזמן הנחוץ, שוב יש להבהיר כי אדם שעיר מאד צריך להיות מוכן לטיפול ארוך יותר מהממוצע,ובכל אופן לא יסתיים בתוך שנה /שנה וחצי אשר משמעותן 5-7 טיפולים בלבד.
    הטיפולים יכולים להחשב כואבים,זה משתנה מאדם לאדם על פי סף הכאב של כל אחד,כמו גם כמות השיער צבעו וצפיפותו.
    אתה לא חייב לגלח במהלך הטיפולים,אך לפני הטיפול אכן מגלחים את האיזור.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעיר שמסיר

עידן
    24/08/2007

אהלן

אני מטופל קרוב לארבע שנים בלייזר.
    אצלי לפחות, התהליך עדיין לא בא לסיומו.
    אבל בהחלט נראה שיפור.
    קח בחשבון שבמכשירי הלייזר שלא כמו באינפרא אדום הטיפול כואב!
    אם אינך סובל מאוד מהשיעור שעל גופך הישאר כך. יותר טבעי, יותר יפה.

עידן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו