הורדת שיער בפנים לבת 15.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שיער בפנים לבת 15.5
    מרלן
    12/04/2009

שלום למומחים,
    יש לי בעצם 2 שאלות, אחת עבור בתי והשנייה עבורי. בנוסף אני די חדשה בתחום ולא בטוח שאני בקיאה בכל שיטות הסרת השיער שקיימות.
    1) בתי עוד מעט בת 16. יש לה פלומה כהה מתחת לסנטר וגם בצדדים (פאיות). זה מאוד מפריע לה והיא רוצה להסיר לצמיתות. האם זה בריא בגיל שלה, איזה שיטה מומלצת, ואיזה תופעות לוואי יכולות להיווצר?
    2) אני עוד מעט בת 50 ויש לי שיער בסנטר וצוואר ממש מעורב, הוא מאוד מאוד קשה וחלק ממנו לבן וחלק כהה, איך להסיר?

תודה, מרלן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שיער בפנים לבת 15.5

הוספת תגובה

• למרלן

16/04/2009

שלום מרלן
    1. לגבי ביתך- חשוב מועד קבלת המחזור שלה,כי רצוי להתחיל בהסרה רק בתום ההתפתחות המינית שלה שזה כ-3-4 שנים מיום קבלת המחזור.
    - האם המחזור שלה סדיר? אם לא, פני לרופא הילדים ובצעו פרופיל הורמונלי.
    - לפי מה שכתבת נראה שיש גורם גנטי לשיעור.מבחינתה כדאי לבחון הייטב את השיער וכמותו כדי להחליט על הדרך הטובה ביותר בשבילה. אם יהיה שיבוש הורמונלי, יש לאזן אותו תרופתית במקביל.
    2. מבחינתך שיער לבן לא יגיב ללייזר לכן אפילציה תתאים יותר.
    אם יש לך שיעור רב בצוואר וכהה,לייזר יתאים יותר. הכלל אומר מעט שיער או חסר פיגמנט- אפילציה ולהפך לייזר.
    צריך לדעת כי אזורים אלו יכולים לעיתים ל"התעורר" ולכן חשוב מאד לאבחן נכון.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו