הסרת שיער לגבר- כללית אסתטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער לגבר- כללית אסתטיקה
    מתלבט
    27/04/2009

אני מעוניין להוריד שערות בגב ובפגישת ייעוץ בכללית נאמר לי שהצלחה של 60-70 אחוז נחשבת לטובה. כמו כן הציעו לי חבילה של 12 טיפולים (גב תחתון+עליון) במחיר של 3700 ש''ח.

למרות שמראש אמרו לי שבגלל שאני חבר בכללית יש הנחה וגם בגלל שאני חייל משוחרר.
    בפועל קיבלתי מבצע שכל מי שמגיע מקבל.

האם הכללית באמת נחשבת למרפאה או שזה עוד מכון במסווה של מרפאה?
    האם יש סיכוי טוב להצלחה בטיפול? נאמר לי שהטיפול מתבצע במכשיר לייטשייר והוא המכשיר הטוב ביותר להסרת שיער בגברים, האם זה נכון?

האם באופן כללי כדאי להיכנס לכל הסיפור של הסרת שיער מהגב? מדובר בזמן ארוך מאוד.
    האם אחרי ביצוע של טיפול ישנה תקופה מסויימת שאין צמיחה בכלל?

בתודה מראש וסליחה על אורך הדברים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    29/04/2009

מדובר בחברת בת של שרותי בריאות כללית עם כל ההשלכות הקשורות לכך בדכ מדובר בסידרה של 10 טיפולים כאשר המרווח בין הטיפולים בסביבות 8 שבועות בהם הצמיחה מינמלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אומר??

דנה לוי
    04/05/2009

מה זה אומר חברת בת בת של כללית עם כל ההשלכות?? אם קורה משהו חס וחלילה יש למי לפנות?? אם פושטים רגל באסתטיקה יש למי לפנות בכלל בקופת חולים כללית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיוק בגלל זה התרגזתי

מתלבט
    30/04/2009

בגלל שאני בכללית מושלם וגם חייל משוחרר אמרו לי לפני פגישת הייעוץ שאני זכאי להנחה מיוחדת. בפועל הוצע לי מבצע שכל אזרח מקבל (דברי הפקידה) .

משום כך אני נוטה לחשוב שהם לא שונים משום מקום אחר ומעונינים רק בכספי הלקוחות, והשתמשו בטיעוני ההנחות שמגיעות לי רק כדי למשוך אותי לסניף...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא תברר בעוד מקומות?

רונית
    30/04/2009

מה, נגמרו המרפאות?

וחוץ מזה בקטע של רופאים אני אישית יודעת שיש עוד מקומות שבהם עובדים רק רופאים ככה שמבחינה מקצועית יש פתרונות טובים יותר.
    לגבי מחירים - אין לי מושג אבל שווה לבדוק בעוד כמה מקומות. אתה עשוי להיות מופתע.

אה, כן, ובקשר לתדמית, אז אני הלכתי לטיפולי שיניים בכללית כי חשבתי משום מה שעאלק קופת חולים זה יותר זול.
    אז זהו. שזה לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו