הרפס גניטלי והסרת שיער בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס גניטלי והסרת שיער בלייזר
    מושית
    28/04/2009

שלום רב,
    מזה כמה שנים אני סובלת מהתפרצויות של הרפס גניטלי מדי פעם בפעם.
    לא ידעתי שעלולה להיות בעיה עם טיפולי הסרת שיער בלייזר ועשיתי טיפול הסרת שיער ראשון במפשעה ובבית השחי.
    כשלושה שבועות לאחר הטיפול, פרץ אצלי הרפס גניטלי.
    שאלותי הן:
    1. האם כדאי להפסיק טיפולי הסרת השיער (בהתחשב בכך שאני בשום אופן לא אהיה מוכנה לקחת אנטיביוטיקה או תרופות אנטי דלקתיות למנע כפי שקראתי שמציעים).
    2. האם אפשר לעשות טיפולים בבית השחי בלבד (ולהפסיק עם המפשעה) בלי חשש שהדבר ישפיע?
    3. אם אחליט להפסיק את הטיפולים, האם לטיפול הבודד שעשיתי יש השפעה לטווח ארוך מבחינת התפרצויות ההרפס, או שברגע שמפסיקים הסכנה להתפרצויות ההרפס חולפת?
    תודה רבה
    מושית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים לשאלתי? מקפיצה

מושית
    03/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה.. תודה

מושית
    06/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למושית

07/05/2009

שלום מושית
    1. אם אינך מוכנה ליטול טיפול מונע,את עלולה לחוות התפרצויות חוזרות ולכן הייתי ממליצה לא להמשיך.
    2. לגבי בית השחי,איני רואה סיבה להפסיק.(אין לך הרפס שם)
    3. אין השפעה שכזאת לעתיד. ההרפס מטיבו היא בעיה שחוזרת מידי פעם,כפי שחווית בעבר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו