הסרת שיער - בעיה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער - בעיה!
    מורן
    30/04/2009

שלום רב,
    במסגרת ניסיונות החיפוש אחר מכון אשר יוכל לסייע לי בהסרת השיער, נאמרו לי דברים סותרים ואני ממש מבולבלת ומתלבטת. הבנתי שישנם אזורים בגוף האישה, אשר מוגדרים כ"אזורים הורמונליים" וכאשר נעשה טיפול בלייזר באיזורים אלו, החום עשוי לעורר זקיק שערה רדום לגרום לוצמיחה מוגברת של שיער שחור ועבה, שקשה מאוד להפטר ממנו. (הבנתי שמדובר יחסית בהרבה מקרים)
    אני מודה שאני לא מבינה מה זה אומר "איזור הורמונלי", שהרי, אם אני מטופלת בלייזר ואכן זקיק רדום מתעורר לו, הזקיק הזה ישרף בטיפול לאחר מכן, אני מניחה שישנה כמות מוגדרת של זקיקים...

השאלה היא האם זה נכון? ומהם האזורים הללו??? כל מכון מגדיר אותם אחרת! כולם מסכימים שאזור הפנים מוגדר כך, אך יש הטוענים שגם הבטן והגב (במיוחד העליון) ואיזור הכתפיים והזרוע הינם אזורים הורמונליים וכי עדיף להמנע מהסרת שיער בלייזר באזורים אלו. אני חייבת לציין שאני יחסית שעירה באיזורים הללו (בעיקר בבטן ובגב) ואני מאוד רוצה להוריד את השיער באזורים אלו.

מה ההמלצה שלכם לגבי הסרת שיער באיזורים אלו - לייזר או אפילציה? ונצא מנקודת הנחה שהשיער באיזורים אלו מתאים לטיפול בלייזר ואני לא סובלת מבעיות הורמונליוות

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער - בעיה!

הוספת תגובה

• אני עדיין ממתינה לתשובה...

מורן
    04/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי מישהו בפורום יוכל לעזור?

מורן
    07/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן הטיפול נמשך באזור הסנטר?

אודליה
    15/05/2009

שלום לכולם !
    שאלתי היא כמה זמן בערך הטיפול נמשך באזור הסנטר ,צמיחת שיער בנונית ,אני לפני חתונה והבנתי שבזמן ההריון לא ניתן לעשות טיפול אפילציה בכללית רפואה משלימה ולכן מתלבטת אם להתחיל את הטיפול.טיפול מוצלח לכולם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למורן

07/05/2009

שלום מורן
    אזורים הורמונליים הם הגדרה לאזורים אשר אצל גברים הם שעירים ,כסימן מין משני,,קרי,זקן,חזה.פטמות ,ובטן,גב עליון ,כתפיים,זרוע עליונה.
    באזורים אלו,אין לגעת בשיער עדין ,פלומתי בלייזר,כי אכן הם יכולים "להתהפך " ולהיות שיער"טרמינלי",עבה וכהה יותר.זה לא יקרה אצל כולם, אך למי שזה קרה,זה מתסכל ועיקש להסרה.
    מה עדיף לך,לא אוכל לומר,גשי והבדקי .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו