נקודות שחורות אחרי לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודות שחורות אחרי לייזר
    נגה
    04/05/2009

שלום,
    לפני כשבוע עברתי טיפול בלייזר ברגליים במפשעות ובידיים ועכשיו יש לי בחלק מהאיזורים נקודות שחורות שאני מניחה שאלה השיערות שנשרפו...תוך כמה זמן השיער הזה אמור לגדול ולנשור? בינתיים צמחו לי קצת שערות ואני יכולה לתלוש אותן מהשורש אבל הן לא נושרות מעצמן כפי שאמרו לי...
    הטיפול הבא שלי הוא ביולי ואחרי כחודש אני טסה לחו"ל- תוך כמה זמן הנקודות השחורות האלה נעלמות? אני רוצה ללכת בטיול עם בגד ים ומכנסיים קצרים..ומה לגבי השמש בטיול חודש אחרי הטיפול? פשוט להשתמש בקרם הגנה?
    אשמח לתשובות בהקדם,
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודות שחורות אחרי לייזר

הוספת תגובה

• ...

סתיו
    04/05/2009

הנקודות השחורות זה שיער שרוף וזה נושר לבד, אם לא אז את יכולה להשתמש בפינצטה
    אבל אל תתלשי שיערות!! רק אם זה נתלש בטבעיות עם הציפורניים או הפינצטה..
    מה שלא יוצא את יכולה לגלח.. אבל לא שעווה.
    ובעיקרון 10 ימים לפני ואחרי הטיפול תימנעי מים ושמש, חודש אחרי זה ממש לא נורא.
    אני הלכתי לים יומיים אחרי ולא קרה לי כלום, פשוט מרחתי מלא מלא קרם הגנה
    בהצלחה :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה חדשה

נגה
    10/05/2009

עכשיו על חלק מהנקודות השחורות במיוחד באיזור הקרסול החלו להופיע פצעים קטנים אדומים..זה נורמלי? ככה זה יהיה בכל טיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נק שחורות

ד''ר מיכאל שוחט
    12/05/2009

בדכ השיער נושר תוך שבועיים שלושה מומלץ שימוש בקר ם הגנה משמש ושימון של העור במידה ומדובר בכויות ניתן למרוח משחת טראולון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו