מסיר שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסיר שיער
    עומרי
    05/05/2009

רציתי לקנות מסיר שיער בשביל להוריד שערות בפנים, בית שחי, יריכיים, בטן גב וכו' אבל אין לי מושג איפה אפשר לקנות בכלל מסירי שיער או מה המחיר שלהם ואם זה מזיק לעור או משהו כזה אם מישהו יכול להמליץ לי על איזה מסיר שיער זה מאוד יעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסיר שיער

הוספת תגובה

• לתשומת לבך ושאלה לדר שוחט

א
    10/05/2009

האם אתה מתכוון להסרת שיער לצמיתות (כמו בלייזר)? או למכונת גילוח???
    אם אתה מתכוון להסרת שיער לצמיתות הייתי ממליץ לך שתלך למכון כלשהו של רופא כמו דר שוחט כי המכונים הגדולים -גוזרים קופות שמנות-
    שמעתי גם שיש מכשירי לייזר ביתיים אך אני לא יודע מה האפקטיביות שלהם וגם הבנתי דאסור להשתמש איתם באיזורי הפנים, בכל אופן עדיף להתייעץ עם הרופא
    בהצלחה
    שאלה לדר שוחט: האם הטכנולגיה בה אתה משתמש להסרת שיער דומה או פחות טובה ממכשיר הלייזר של הדור הרביעי (no-yag) ???
    אני נורא מתוסכל אני לא מבין מה עדיף
    אודה לך מאוד באם תשפוך אור בעניין במהרה...
    אני רוצה כבר להתחיל בטיפולים ואני לא יודע איפה אני מבולבל ...
    והאם ניתן להשתמש בקרן הבהרה טבעי במקביל לטיפולי הלייזר??
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    12/05/2009

הסרת שיער בלייזר משתמשים בעיקר בליזרים עם אורך גל קצר יותר מNDYAG לייזר
    המידה וקרם ההבהרה לא מכיל חומרים פוטסנסיטיביים כמו רטין או רטינול או חומרים נוספים ניתן להשתמש בו במקביל לטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

a
    20/05/2009

אוקי אבל מה זה אומר אורכי גל קצרים יותר??
    איזה מכשיר יעיל יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית לי על השאלות ו..???

דניאל
    28/05/2009

מה עדיף, האינפרא אדום או הלייזר של הדור הרביעי?
    הבנתי שהלייזר בדור ה-4 הוא הכי יעיל לכל סוג של עור וצפיפות שיער ובלי כאבים, זה נכון???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו