מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השיער לא יורד (לייזר)יוסי21/05/2009
שלום אני נער בן 18 ויש לי הרבה שערות שאני רוצה להיפטר מהם
אני עושה לייזר באמריקן לייזר כבר שנה וחצי ...עשתי כבערך עשרה טיפולים באזור הבטן חזה וגב עליון ...בחודש הראשון אחרי הטיפול התוצאות דוופקא יפות אבל כאחרי חודשיים השיער גודל לי כאילו לא עשיתי לייזר בחיים יש לי כמעט אותו מספר שערות כמו לפני שהתחלתי את הטיפול
אני כבר ממש מיואש מהנושא ולא יודע מה לעשות ....מה דעתך בנושא ?האם זה הגיוני ?
אני שוקל לעבור למכשיר סילקן ..האם כדאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט23/05/2009עד 10 אחוז מהמטופלים בהסרת שיער התוצאות לא מספקות במיוחד בגיל העשרה לעיתים ניתן להחליף טכנולוגיה ולהשיג שיפור ןאןלם עדיין במכשירים הביתיים לא ניתן להגיע לתוצאות מקבילות לזה של המכשירים המיסחריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת
יוסי24/05/2009מה זאת אומרת להחליף טכנולוגיה ?מה אני צריך להגיד למכון ?
ובמכשירים הבייתים אתה יכול לעשות יותר טיפולים לפי מה שהבנתי יש כמה שלבים בצמחיה של השערה ורק בשלב אחד אפשר לנטרל אותה ....במכון עושים לי טיפול כל 3 חודשים והשיער גודל לי הרבה לפני ה3 החודשים וגודל הרבה ..במכשירים הבייתים אפשר לעשות טיפול כל שבועיים בשלב של הצמיחה של השערה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל על הכסף
אילנית24/05/2009המכשירים הביתיים חלשים מדי ולא יכולים לספק תוצאות קבועות. אתה מתלונן על חוסר תוצאות במכשירים שעולים פי מאה יותר, אז מה נראה לך יהיה במכשיר בייתי?
טכנולוגיה אחרת הכוונה היא, אם השתמשו עליך בIPL אז לנסות מכשיר לייזר דיודה למשל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקה בין טיפולים
יוסי24/05/2009השיער גודל לי מהר מאוד ... המליצו לי לבקש מהמכון לעשות טיפול כל חודש (אני עושה כל 3 חודשים טיפול) היום היה לי טיפול אמרתי למי שטיפל בי והוא אמר שזה שטויות ...זה לא יתן כלום אם אני יעשה כל חודש טיפול
מצד שני השערות אחרי חודש חודש וחצי גודולות לי למצב כבר לא נעים בכלל ....
בסילקן הבנתי שצריך כל שבועיים לעשות טיפול ...אז מה ההבדל למה שאני לא יעשה כל חודש במכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה בעיינים- כנסו
יפעת25/05/2009גרה במיאמי ובקשתי מההורים שלי לקנות לי את המכשיר ניסיתי והוא לא עבד כשכתבתי להם שאני שולחת אותו חזרה להחזר כספי לא קיבלתי שום תגובה. אמא שלי התקשרה ושלחה אימלים ועדיין הם מתעלמים ממנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשההה !?@!#!@
יוסי26/05/2009
השיער גודל לי מהר מאוד ... המליצו לי לבקש מהמכון לעשות טיפול כל חודש (אני עושה כל 3 חודשים טיפול) היום היה לי טיפול אמרתי למי שטיפל בי והוא אמר שזה שטויות ...זה לא יתן כלום אם אני יעשה כל חודש טיפול
בסילקן הבנתי שצריך כל שבועיים לעשות טיפול ...אז מה ההבדל למה שאני לא יעשה כל חודש במכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מיכאל שוחט עזרה בבקשה?
יוסי27/05/2009השיער גודל לי מהר מאוד ... המליצו לי לבקש מהמכון לעשות טיפול כל חודש (אני עושה כל 3 חודשים טיפול) היום היה לי טיפול אמרתי למי שטיפל בי והוא אמר שזה שטויות ...זה לא יתן כלום אם אני יעשה כל חודש טיפול
בסילקן הבנתי שצריך כל שבועיים לעשות טיפול ...אז מה ההבדל למה שאני לא יעשה כל חודש במכון מה זה יזיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט28/05/2009מומלץ להגיע לטיפול לאחר שהשיער מתחיל לצמוח כלומר במיקרה שלך לאחר 5 עד 6 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהיתווכח
יוסי28/05/2009אז להתווכח איתם ולהגיד להם שאני רוצה להגיע כל חודש וחצי לטיפול ולא כל שלושה חודשים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
יוסי29/05/2009כי אמרתי להם שאני רוצה כל חודש וחצי הם אמרו שזה שטויות וזה לא יתן כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול להסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט31/05/2009שוב הזמן המינימלי למרווח בין הטיפולים צריך להיות הזמן שבו רואים צמיחה חדשה של שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי בטיפול
יוסי01/06/2009עשיתי טיפול הרופא העלה לי את הרמה ל16 על 30 או 30 על 16 לא ממש הבנתי ...במכשיר שנקרא פורמקס ...זה מכשיר טוב ?הוא אמר לי שזה המכשיר הכי חדש בעולם .....
אמרתי לו שאני רוצה לעשות טיפול כל חודשיים חודש וחצי .. והוא אמר שזה שוטיות במיץ עגבנייות "כולם באים אומרים השיער צומח לי מהר השיער צומח לי מהר אצלי יותר מהר מאשר כולם ...גם אם צומח שיער חדש אי אפשר לדעת מה הולך מתחת לעור ...אם תעשה טיפול אחרי חודש וחצי חודשיים רק 30 אחוז מהטיפול יתפוס "
הוא אמר לי להמשיך כל 3 חודשים ..מה דעתך ?ואיך המכשיר פורמקס? תודה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אחת
יוסי01/06/2009טוב אז ככה אני קצת אחרי טיפול ויש לי קוצים שחורים שעוד לא גודלים .. בנתיים ....ומסביב אדום ....ויש קצת שערות שגדלו שחורות ממש שאם אני מושך אותם הם יוצאות בקלות ...הרופא המטפל אמר לי לא לגעת לחכות שבועיים זה ינשור לבד..מה יקרה אם אני יוצא אחת אחת ?או שעדיף לחקות שבועעים ולתת להם לנשור לבד או שמשום מה הם יתחזקו ובסוף לא ינשרו ?
ועוד שאלה קטנה...כמה זמן אחרי טיפול מותר לגלח ?ואם אני מגלח הרבה זה יכול להזיק ?כמה פעמיים מקסימום אפשר לגלח בין טיפול לטיפול בלי לגרום לשערה לגדול חזקה יותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור מיכאל שוחט תענה בבקשה
יוסי02/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור מיכאל שוחט למה אתה לא עונה?
יוסי04/06/2009בבקשה זה חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכולם עניתה
בן08/06/2009לכולם עניתה ורק לי לא :\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענה לי בבקשה
גיל17/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)