מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת שיער בלייזר-הלחצתםדנית04/06/2009
השבוע עשיתי טיפול ראשון בחברת נטורפיל להורדת שיער בלייזר
מאוד חששתי עקב פשיטת הרגל שלהם
אבל זרמתי כי ממש רציתי להתחיל עם הטיפולים
וחשבתי שבכל חברה אי אפשר באמת לדעת מה יקרה
קראתי כרגע את ההודעות שלכם שלייזר יכול רק להריע את מצב השיער בגוף
ולאו דווקא להוריד אותו או לדלל משמעותית
באמת שעכשיו אני הרבה יותר מפחדת ותוהה אם זו טעות או לא להמשיך את הטיפולים
בתחילה עשו לי טיפול ב"לייט שיר" ובזמן הטיפול ברגליים ובבית שחי סבלתי מאוד מכאבים אז החליפו לי למכשיר הסופרנו
מה ההבדל בין המכונות?
ואם באמת יש אישור ממשרד הבריאות לכל הדברים האלה?
ואם זה באמת לא עוזר אז למה ממשיכים לאשר את העניין ולעשות הורדת שיער?
ההודעות שלכם הכניסו אותי ללחץ מהנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הרבה מה לפחד
אילנית04/06/2009סך הכל זה מקרים די נדירים אבל לרוב אם זה קורה אז זה קורה באזור הפנים ורוב המקרים שאני יודע קרו כאשר השתמשו בטכנולוגיית IPL
לייט שייר בגדול הוא יותר ישן מהסופרנו, שניהם לייזר דיודה רק שבסופרנו יש טכנולוגיית SHR שבגדול זה נותן במקום פולס אחד בשניה, עשרה פולסים בשניה אבל כל אחד יותר חלש. זה בעצם צורה של חילוק האנרגיה לאורך שטח עור ואז כמעט ואין כאב נקודתי.
אני רוצה להדגיש שלא כל SHR הוא טוב, בהתחלה יצא גם ARIA SHR שלצערי לא עובדת והרבה מאוד אנשים נפלו חזק עם זה, שלא לדבר על כך שהיצרן לא מוכן לקחת אחריות על הטעויות שלו וזה בטח יגמר בבית משפט.
בכל מקרה הסופרנו הוא מכונה מעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דנית,הפסיקי מיידית את הטיפולים.
יניב08/06/2009לא משנה באיזה איזור ,לא משנה מה,אני גם טופלתי במכשירים האלה.אבל זה בלי שום קשר אליי.
רשום פה למעלה את כל ההסברים.תפסיקי גם אם לא עשיתי אף טיפול.אל תבקשי אפילו תכסף כי חבל לך על הזמן,וכל שיערה שיש לך בגוף הורידי עם אפילציה.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר
ד''ר מיכאל שוחט08/06/2009עלי להבהיר שטיפולים להסרת שיער בקרן אור או לייזר מתבצעים בעולם למעלה מעשור עם מליוני מטופלים מרוצים כמו בכל תחום בחלק מהמיקרים התוצאות אינן אופטימליות ואולם סהכ רוב המטופלים מרוצים הה בין לייט שיר לסופרנו הוא שסופרנו עובד באנרגיות נמוכות יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)