הסרת שיער בפנים- עזרה דחוף???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים- עזרה דחוף???
    תמי
    04/06/2009

שלום, אני בת 26 ומזה שנתיים וחצי אני עושה טיפול הסרת שיער במכשיר ipl , בבית שחי מפשעות ופנים, בבית שחי יצא מעולה, במפשעות יצא מעולה 0השערות חוזרות אך הם שקופות וחלשות.
    אני שחומה ויש לי שיער שחור.
    לעומת זאת בפנים יוצא לי יותר, ושחורות מאוד, הוצאתי אותם כמה פעמים אחרי הטיפול עם פינצטה.
    יוצא לי שיער בפנים בעצמות לחיים, בסנטר, אני לא יודעת מה לעשות???? עזרו לי בבקשה??????
    איזה טיפול יש בפנים שאכן יכול להסיר לי לצמיתות את השיער בפנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• IPL זה בעייתי בפנים

אילנית
    04/06/2009

לצערי יש תופעה של שיעור יתר באזור הפנים בעיקר אם עושים IPL.
    אפשר לנסות לעשות בעזרת טכנולוגיית לייזר דיודה כמו הסופרנו או לייטשיר למשל אבל מה, רק רופאים מורשים בארץ להשתמש בזה.

האפשרות הנוספת היא אם לייזר לא עובד זה לעשות אפילציה, אומנם זה לוקח יותר זמן ובדרך כלל יותר כואב אבל לאורך זמן זה יתן תוצאות יותר טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בפנים רק אפלציה!

מיטל
    05/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה בלבד!

ספיר שבה
    05/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער פנים

ד''ר מיכאל שוחט
    08/06/2009

ניתן לעבור לטיפול בלייזר או אפילציה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו