הסרת שיער בגיל התבגרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בגיל התבגרות
    נ
    17/06/2009

שלום, אני בת 17 ועושה אינפרא כבר יותר משנה בכל הגוף. בבטן אני שמה לב שהשיעור רק מחמיר ונהיות לי שערות שחורות ובחלק מהבטן יש פלומה. מנהלת המכון הסבירה לי שבגלל גילי ובגלל ההורמונים הטיפולים לא מצליחים לי.
    למה היא התכוונה כשהזכירה את ההורמונים והאם הטיפולים לא יעזרו לי עד שאני אעבור את גיל ההתבגרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בגיל התבגרות

הוספת תגובה

• ככה

אילנית
    17/06/2009

ההורמונים בגוף גורמים לצמיחה של שיער שיכולה להמשך עד גיל יחסית מבוגר, טיפולי הסרת שיער לא יכולים לטפל בזקיק שיערה שעדיין לא גדל אלא רק בשערות שבאותו הרגע קיימות.
    אם את עושה טיפול באזור מסוים ואחרי הטיפול בגלל שאת עדיין בגיל שיש צמיחת שיער, גודל עוד שיער, אז לא עשית שום נזק לשיערות שצמחו אחרי הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכי לעשות אפילציה.

יניב
    18/06/2009

חבל על הזמן שלך,תקראי את ההודעה הגדולה שרשמתי למטה.
    כל שיערה שחורה תוציאי בעזרת אפילציה,תמצאי אפילטורית טובה שעובדת גם מהר ואולי תינצלי מהאינפרא שאת עושה..
    תתרחקי מלייזר אינפרא וipl כי זה רק מצמיח יותר שיערות וגורם להחמרה..
    את יכולה לראות את זה לבד כבר על הבטן שלך..
    אז תברחי ממנה ותמצאי אפילטורית טובה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו