שיער בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער בפנים
    לי
    24/06/2009

היי
    רציתי לברר לגבי שיטת טיפול להסרת שיער באזור הפנים והסנטר?מה השיטה המומלצת ביותר?
    מנסיוני עשיתי כלפני שנתיים לייזר בפנים באזור הפאות וזה הגביר לי את הצמיחה בכל הפנים כולל הסנטר,ניסיתי לעבור לאיפלציה שגם השיטה הזו לא יצאה יעילה,זה גרם לי לסימנים ופצעים,העור שלי רגיש,וכיום אני מסירה שיערות בחוט מחוסר ברירה,שגם זה מוציא לי פצעים בפנים
    האם אינפרא אדום הוא שונה מלייזר?מומלץ יותר?מה את מציעה לי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער בפנים

הוספת תגובה

• או ואבויי,אל תתקרבי לאינפרא.

יניב
    25/06/2009

לכי לאפילציה,תמצאי אפילטורית טובה יותר,אני יכול להמליץ לך על אחת,אבל את יכולה גם לשאול חברות..
    אם תעשי אינפרא בפנים זה בדיוק כמו לייזר,ייגלחו לך,ותיהיה לך החמרה..כמו שקרה לך כשניסית לעשות את הלייזר.
    לכי לאפילציה,זו האפשרות היחידה להוריד את השיערה ולצמיתות..
    יהיו קצת סימנים לשבוע גג ואחר כך את כמו חדשה..
    אל תתקרבי ללייזר ואינפרא ואל תגלחי את השיער..את תהרסי את חייך ופנייך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמיחת שיער בפנים

ד''ר מיכאל שוחט
    30/06/2009

גם טיפול בקרן אור יכול לעורר צמיחה מוגברת ניתן לשלב עם הטיפול מריחה של קרם וניקה הניתן במרשם רופא להאטת צמיחת השיער בפנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו