SHR או שלא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• SHR או שלא
    יעל בריני
    01/07/2009

הייתי במכון, לא חשוב שמו כרגע, והבטיחו לי שההסרת שיער תיהיה בטכנולוגיית SHR שהבנתי מבעלי שאמורה לא לכאוב.
    מסתבר שזה בכלל לא היה זה (הבנתי ממישהו שעבד במקום שעשיתי את הטיפול) ועכשיו אני שוקלת לתבוע אותם כי הם דיי עבדו עלי. מה אתם אומרים? קרה לכם משהו דומה בעבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    SHR או שלא

הוספת תגובה

• אולי זה לא בדיוק מה שקרה

אילנית
    01/07/2009

כל מכון שמכבד את עצמו ורואה שיש לו מכונה שלא נותנת תוצאות ילך ויקנה משהו אחר שכן יתן תוצאות. יכול להיות היה להם אריה, ראו שזה לא טוב וכדי לשמור על האינטרסים של הלקוחות שלהם קנו מכונה אחרת שכן עובדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מזל יש לך! את אמורה לנשק אותם!

אלירון
    11/07/2009

כל מכשיר, רק לא מכשיר ה-ARIA SHR. אני מניח שאת עדיין מהיחידות שלא יודעות שהמכשיר הזה לא עובד!

אני נשבע לך שקרה לך נס!

שמח בשבילך.

המשיכי בחייך!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

אלמונית
    10/08/2009

את צריכה לחשוב אחרת! ההיפך הוא הנכון, זהו מכון שהכפת לו מהלקוחות שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו