שאלה לגבי הסרת שיער בכתפיים ועורף !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הסרת שיער בכתפיים ועורף !
    רם
    09/07/2009

שלום,
    אני בן 21 ויש לי שיער בכתפיים ובעורף. לא דקות אלא עבות ודי ארוכות ורציתי לדעת אם כבר בגיל הזה טיפול בלייזר יעזור לי, הבנתי שהאיזור הזה בעייתי בגיל שלי, אבל יש לי צמיחה מתקדמת של שיער שאני מעוניין להסיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תסתכל על זה ככה

אילנית
    10/07/2009

הסרת שיער בלייזר לא יכולה לטפל בשיער שלא קיים. נגיד בחצי שנה הקרובה אתה עושה טיפולים ואתה רואה שיפור וכעבר שנה שנתיים אתה מגלה שיש לך יותר ממה שהיה לך לפני שעשית טיפולים. מה המסקנה? גדל לך עוד הרבה שיער שלא היה קיים מקודם.

אם אתה מוכן לקחת את הסיכון שהכסף ילך לפח, לך על זה, אם לא אולי עדיף לחכות כמה שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרם

13/07/2009

שלום רם,
    אתה עדיין צעיר מכדי שהצמיחה באזור תהיה מירבית. ההמלצה היא לטפל באזורים עם צמיחה מלאה
    כדי לקבל את מירב התוצאה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

בני
    18/07/2009

באיזורים הנ"ל (=כתפיים ועורף) תמיד הם איזורים שנקראים הורמונליים שלא מטפלים באמצעות לייזר או אי פי אל או שבגיל מבוגר יותר זה ייתן תוצאות טובות?
    מהם האיזורים הבעיתיים שנחשבים להורמונליים אצל גבר?
    ובאיזה גיל ניתן להתחיל טיפול בלייזר באיזור לא הורמונלי?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבני

21/07/2009

שלום בני,
    בגיל בוגר יותר,התוצאות טובות יותר,כי הסתיימה ההתווספות.
    גם גב נחשב כזה.
    סביב תחילת ה20.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו