מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר Silknאיילת12/07/2009
שלום,
ברצוני לברר לגבי מכשיר הלייזר הביתי בשם SILKN.
האם הוא ידוע ונותן תוצאות ?
עורי בהיר ושערי כהה.
האם יש לו מתחרים בעלי נסיון ובעלי הוכחות שזה פועל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
אילנית12/07/2009שום מכשיר ביתי שקיים בשוק לא נותן תוצאות קבועות, מה שזה כן עושה זה לעכב את הצמיחה של השיערה. כלומר, כל עוד עושים טיפולים עם המכשיר השיער יגדל יותר לאט.
באמת שיותר זול לבקש המלצות מחברים על מכונים טובים להסרת שיער וללכת על השיטה המקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילת
שרון12/07/2009אני לא מסכימה עם אילנית בכלל!
אני עשיתי מחקר יסודי לפני שרכשתי את silkn וביררתי לגבי פעולתו בפרט ולגבי פעולת האינפרא אדום בכלל. האינפרא אדום מזהה את הפיגמנט שיש לך בשיערה, ועובד על הניגוד בין העור לשיער. ככה שמהבחינה הזאת את קלאסית לטכנולוגיה הזו. המכשיר עובד על הבזקי אור שבעצם מומרים לאנרגיית חום שפוגעת בזקיק השערה ובעצם מנתקת אותו מכלי הדם שלו וכך הורגת אותו.
אני כבר בטיפולים מתקדמים עם המכשיר. התוצאות נהדרות.
מכשירים בייתיים הרבה יותר משתלמים ואין את סכנת פשיטת הרגל של המכון..
אני ממליצה בחום רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
אילנית12/07/2009תני פרטים על איזה אזורים את מטפלת, כמה טיפולים עשית וכבר כמה זמן עבר בין מהטיפול האחרון וכמה עבר בין טיפול לטיפול.
בתאוריה הבייתיים עובדים באותה צורה אבל יש סיבה שיחסית לא עולים כסף לעומת מכשירים מקצועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שהמכשיר הבייתי יותר זול
שרון13/07/2009ברור שהמכשירים הבייתיים יותר זולים, המטרה שלהם היא לשרת לקוח פרטי ולא מכון..
הרי זה הי רק עניין של זמן עד שימציאו משהו כזה לבית..
אני עשיתי כבר 7 טיפולים באיזור של שחי, מפשעות ורגליים תחתונות.
בבתי השחי נשארו אולי 5 שערות וכבר עבר איזה חודש וחצי מהטיפול האחרון.
רגליים ומפשעות ירד 70% בערך מכלל השיער באיזורים האלו.. וחשוב לי לציין גם שהקצב צמיחה ממש איטי (אני עושה טיפול כל חודש וחצי חודשיים..). בקיצור התוצאות לא נופלות מהמכונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
אילנית13/07/2009מה שאת מתארת כרגע לא נופל ממה שאמרתי, עיכוב צמיחה ולא הסרת שיער, הדבר משתנה אם עכשיו לא תעשי טיפולים יותר ועוד 3-4 חודשים תכתבי שבאמת אחוז גבוה מהשיערות לא חזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
.jpg)
.jpg)