פנים.. אפילציה קרן אור או לייזר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנים.. אפילציה קרן אור או לייזר?
    יוחנן
    17/07/2009

משהו שאני מתלבט כבר שנים לגביו, חושש לאללה ולא יודע מה לעשות מכיוון שמדובר באזורים מאוד מאוד רגישים...

יש לי שיעור יתר בפנים ובגבות. אני מעוניין להסיר את השערות האלו שאצל אנשים אחרים הן בד"כ שקופות, מעל הזקן לכיוון העיניים.
    בנוסף אני גם חושב הרבה על הסרת שיער בגבות. בין הגבות ואזור מסוים בחלק התחתון של הגבה.

הפחד העיקרי שלי הוא כמובן מאזור העיניים. בכל זאת, מדובר באזורים קרובים מאוד לעין, ועוד עשיתי לייזר בעיניים לפני שנתיים. אני חושש לעיניי. למרות שאפילציה לאזורים כמו הפנים נשמעת לי הכי יעילה, היא מפחידה לא פחות. רק לחשוב על הרעיון של מחט קרובה לעין!!! מלחיץ...

אני לגמרי אובד עצות
    איך אני יכול לטפל בשיעור יתר המעצבן באזורים אלו? נמאס לי מהפינצטה, נמאס. אני בסך הכל רוצה כמה שיותר לדחוק לפינה את המאנקי ג'ין ושיראו את הפרצוף שלי. השיעור לא נותן לזה לקרות.

אודה לעוזרים והעוזרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליוחנן

21/07/2009

שלום יוחנן
    אם מדובר בהרבה שיער לייזר עדיף.
    את העיניים מכסים במשקפי מגן ואין לך סיבה לחשוש.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו