הסרת משיער מאזור הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת משיער מאזור הפנים
    רינה חד
    18/07/2009

שלום לכם
    אחרי הרבה התלבטויות ופחד מלעשות הסרת שיער בלייזר הגעתי להחלטה לבתקשר למכון אלישע קיבלתי הצעת מחיר וגם הסבירו לי על הטיפול שאני אעבור .
    אני בת 30 עור בהיר שיער שחור ועבה האזור שאני עושה זה סנטר + שפם+ פאות .
    אני לא זוכרת את שם המכשיר . התחלתי בחודש מאי את הטיפול הראשון שלי הלכתי מתה מפחד שזה יכאב או יעשה לי כוויות , שמו לי משחה וזה עבר בסדר מבחינת הכאב (לא כאב בכלל ) וללא אדמומיות או כוויות . אבל מה שהפליא אותי שהטיפול לא לקח 2 דקות וכשהסתכלתי על הפנים ראיתי שעדיין יש שיערות וכששאלתי את המטפלת היא אמרה שככה בפעם ראשונה ובמהלך הטיפול היא כל הזמן שאלה אותי זה בסדר כואב לך את מרגישה משהו ??.
    כשסיימתי את הטיפול אלה שעובדות שם אמרו לי שתוך בערך 10-14 יום השיער צריך לנשור אם ישנה בעיה חוזרים - עבר משהו כמו 6-7 ימים וכלום לא קרה כשהתקשרתי אמרו שאני צריכה להמתין אבל בכל זאת אם לא מרגישה טוב עם זה תבואי עוד פעם , חזרתי לשם ואכן שמו לב שרוב השיערות עדיין קשות ולא נושרים וכנראה כפי שהבנתי המטפלת יש לה שם לא ממש טוב . נכנסתי אצל מטפלת שנייה שהסבירה לי הכל ועברה על האיזורים עוד פעם ואכן אחרי כמה ימים התחילה נשירה של שיערות .
    קבעו לי לעוד חודש עוד טיפול שהיה ב יום רביעי 15/7/09 (זה הטיפול בעצם 2 אם לא מחשבים את הפעם הראשונה שעשתה לי המטפלת הראשונה)
    שאלותיי :
    1. מתי מתחילים בעצם לראות תוצאה ממש טובה ?
    2. וכמה טיפולים צריך לעבור עד שגם הנקודות השחורות נעדרות ?
    כי אני עדיין לא ממש במצ שממש אין שיעורת אלא שיש ולמה השיערות לא נושרות לבד אלא צריך להחזיק פינצטה עד שמרגישים שהן יוצאות בקלות ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת משיער מאזור הפנים

הוספת תגובה

• לרינה

21/07/2009

שלום רינה
    באיזה מכשיר את מטופלת?
    האם בדקת מצב הורמונלי?
    האם את נוטלת גלולות או תרופות כל שהן?
    לאחר טיפול במכשיר טוב ובפרמטרים יעילים ,תהיה נשירהלאחר זמן שמשתנה ממכשיר למכשיר.
    כל טיפול גורם להפחתה מסויימת, פחות מ- 10% בד"כ.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו