בעיות הורמונליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות הורמונליות
    .
    29/08/2007

אני רוצה לעשות בדיקות הורמונליות עקב שיעור יתר
    אם ואכן קיימת אצלי בעייה הורמונלית ידוע לי שהטיפול הוא תרופתי (גלולות), שאלתי היא האם הגלולות יאזנו את צמיחת השיער אצלי בגוף כך שלא יצמח לי שיער כלל או עד גבול מסויים?? ושאלה נוספת... האם מומלץ להסיר שיער באמצעות שעווה בעודי נוטלת את הגלולות, או שעדיף לאפשר לשיער לצמוח על מנת לראות את השפעת הגלולות?? כלומר, אני חוששת שאולי הגלולות יעצרו את צמיחת השערה באמצע ואורך השערה יהיה קצר ובלתי אפשרי יהיה לאחר מכן להסיר אותו בשעווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות הורמונליות

הוספת תגובה

• תגובה

רינת
    29/08/2007

שלום לך
    שאלתי את השאלה לד"ר לפני זמן קצר ותשובתה הייתה שהגלולות עוצרות צמיחת שיער חדש אך לא נושרות את מה שהיה ולא עוזרות בהפחתת השיער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממ לא הבנתי

.
    30/08/2007

אז למה הן מועילות בעצם?.? מצד אחד את אומרת שהן עוצרות צמיחה של שיער חדש ומצד שני את אומרת שהן לא מסייעות בהפחתת שיער.... זה סותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשהי

02/09/2007

שלום לך
    אם אכן יש לך חוסר איזון הורמונלי ותקבלי גלולות כדי לאזן אותו,תפקיד הגלולות הוא למנוע את המשך "ההוראה"של ההורמונים הגבריים שיש לך ביתר להוציא עוד ועוד שיער באיזורים האופיניים לגברים.
    את יכולה להמשיך ולמרוט תוך כדי נטילת הגלולות,את פשוט תגלי שכמות השיער שתצמח בהמשך תהיה יותר קטנה.
    נטילת הגלולות לא תגרום להפסקת הצמיחה בכלל.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו