נכוויתי במפשעה בטיפול אינפרא אדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכוויתי במפשעה בטיפול אינפרא אדום
    מרים
    29/08/2007

שלום לך!
    עשיתי כבר כ-8 טיפולי לייזר במפשעה ונשאר לי עוד קצת להסיר. אני מטופלת ב"דר' סנטר". בטיפול הבא שהלכתי - נתקלתי בבחורה שלא היתה שם קודם וטענה שהיא עובדת חדשה והיתה קוסמטיקאית כמה שנים. לא רופאה. אחרי הטיפול צמחה לי שלפוחית ענקית במפשעה ואחרי שעה - התפוצצה והכל שרף. היום - כשלושה חודשים אחרי - נשארה לי צלקת מכוערת ואין לי אומץ להמשיך בטיפול, מה עוד שתמי- בעלת המכון הגיבה באדישות לטלפון. מה עושים? ואני רוצה להיות חלקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למרים

02/09/2007

שלום לך מרים
    לא אוכל ליעץ לך מה לעשות.פרט לעובדה שהייתי ממליצה שהמטפל/ת יהיה איש/ת צוות רפואי ולוא רק בשביל לדעת לטפל במצבים כאלו.
    אם יש כאלו במקום בו טופלת,הייתי בודקת את ההמשך.אדישות של מנהלת המקום אכן לא מוסיפה הרבה אמון.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני נכוויתי בדר' סנטר

בדוי
    16/09/2007

היחס אחרי ששילמת שם פשוט מרגיז. הם מחזרים עד התשלום ואחריו אתה תרדוף ותקלל את היום שבחרת בהם המכשירים תמיד מקולקלים. פרצופים חמוצים לא עומדים בלו"ז וחטפתי כוויה שחבל על הזמן.
    המנהלת אדישה ולכן גם העובדים מרירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו