מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעור יתררוני29/07/2009
שלום, כיצד אפשר להיפטר משיער יתר בהיר ופלומתי מהפנים? יש לי שיער רב פלומתי וכמעט לבן בפנים, אך השיערות ארוכות. איזה טיפול מתאים לי. למי לפנות באיזור המרכז?
תודה, רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שי31/07/2009היי... אני מניח שאת אישה ולכן אתייחס אליך בגוף אישה על אף שהתשובה תהיה זהה גם לגבר, אם טעיתי סליחה מראש.
בפנים, בייחוד באיזורי הפיאות נחשב לאיזורים הורמונליים וטיפולים בלייזר או בכל שיטה על קרן אור לא יעילה כי אם להיפך, מגבירה את צמיחת השיער.
הטיפולים המיועדים לאיזורים אלה הם בעזרת אפילציה,
ישנם שני סוגים של אפילציה שידועים לי ושיש לי איתם ניסיון
מחט חשמלית ואפילציה בגלי קול= אולטראסאונד.
כיום אני משתמש באפילציה בגלי הקול מכיוון שזו השיטה הכי מהירה וללא כאב בכלל. זו הצעקה האחרונה בענת הסרת השיער. אומנם יקר אבל שווה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בהיר
רוני02/08/2009הסרת שיער באמצעות גלי קול לא מוכרת. היכן ניתן לטפל בשיטה זו? מה הכתובת? כיצד השיטה עובדת? מי מטפל?
בברכה, רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהselectif pro
דניאל02/08/2009התוודעתי למכשיר לפני כשבועיים אך הוא נולד כבר לפני כשנתיים. חברת אפלסוניק יצרה אותו וזכתה בפרס טכנולוגיה בינלאומי.כמובן שיש לו אישורים ממכון התקנים.
אני אצטט כפי שכתוב בעלון לצרכן:
"מהו אולטרסאונד:
קול בתדירות גבוהה מהתדירות הגבוהה ביותר שאדם יכול לשמוע. גלי אולטראסאונד חזקים משמשים לטיפולים כגון: ריסוק אבנים בכליות, טיפול בגידולים וכעת גם בהסרת שיער.
פיתוח חדשני העושה שימוש בטכנולוגיית אולטראסאונד רבת כוח וממוקדת להרס סלקטיבי של שורש השיערה- ללא כאב. המכשיר מתאים לכל איזורי הגוף, כולל: גבות, אוזניים, מפשעות, פרקי אצבעות, איזורי קעקוע ואף. "
סלקטיף פרו- הדור הבא של הסרת שיער לטווח ארוך בטכנולוגיית אולטרסאונד ללא כאב.
לא ידוע לי על מטפלים אחרים מאשר המטפלת הקוסמטיקאית שלי וקוסמטיקאי נוסף אך הוא מטפל לרוב בגברים ואין לו הרבה סבלנות לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.
דניאל02/08/2009זה מתאים לכל סוג של שיער, כהה, לבן, אדמוני, בלונדיני ובכל עונות השנה.
הטיפ של הסלקטיף נראה כמו פינצטה בעזרתה תופסים בשיערה וגלי הקול מחממים והורסים את שורש השיערה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי, בקשר לשיטת הואפילציה בגלי קול,
לילי03/08/2009מאוד התרשמתי, ואני לא מוצאת מידע על השיטה באינטרנט.
אשמח לקבל פרטים נוספים, ואף שמות מטפלים בשיטה זו.
מודה לך מאוד,
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף
דניאל03/08/2009הנה כמה פרטים מניסיון אישי שלי,
בסלקטיף פרו אין כאב כלל, הוא המכשיר הכי ידידותי שנתקלתי בו מבחינת הכאב, אי השארת סימנים, מתאים לכל עונות השנה ולכל צבע של שיערה. אורך השיערה האידיאלי צריך להיות 2 מ"מ , אם השיערה ארוכה מדי יש לשקול לקצץ , בכדי שהאנרגיה לא תבוזבז לכל אורך השיערה והאפקטיביות תהיה טובה יותר. הוא גם מתאים לאיזורים הרגישים ביותר.
ידוע לי על המטפלת שלי שהכניסה לא מזמן את המכשיר למכון שלה , ועוד מטפל שאין לו סבלנות רבה בשביל זה אבל אני גם לא מכיר אותו אישית .
המטפלת שלי היא אורית בן יהודה ואפילו יש לה פה פורום שנקרא "קוסמטיקה פרא רפואית"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
דיקלה06/05/2010היי,
אולי מישהו יודע מה בערך עלות של טיפול האולטרסאונד הזה, אני מתעניינת על איזור הסנטר יש לי בערך 4 שיערות קשות מציקות אבל אני מפחדת הממחט החשמלית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
דיקלה06/05/2010היי,
אולי מישהו יודע מה בערך עלות של טיפול האולטרסאונד הזה, אני מתעניינת על איזור הסנטר יש לי בערך 4 שיערות קשות מציקות אבל אני מפחדת הממחט החשמלית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
דיקלה06/05/2010היי,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני המטפל הגבר היחיד שברשותו סלקטיף
שי שחר08/05/2010ולבוא ולהשמיץ שאין לי סבלנות לזה, זו הוצאת דיבה ופגיעה בפרנסתי.איך אפשר לומר שאין לי סבלנות לזה אם זהו אחד הטיפולים הכי שכיחים אצלי היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פלומטי
ד''ר מיכאל שוחט07/05/2010הטיפול המומלץ הוא אפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)