מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת גבתו לגבר.:> אני30/07/2009
שלום,
אני מעונין לעשות גבות אך שלא תהיה לי צורה מצחיקה או נשית
יש אפשרות לעשות אפילציה?
אם כן למי פונים האם אתם מכירים מישיה טובה שיודעת ועושה לגברים אבל בלי צורה מצחיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייי
שי31/07/2009קיים מכשיר חדש בשוק הזה,
שאני אישית התחלתי לטפל ע"י אחרי שהתחלתי במחט חשמלית.
המכשיר נקרא "selectif pro" והוא עובד בטכנולוגיה על גלי קול = אולטראסאונד ללא כאב והשארת סימנים ו\או צלקות.
בין היתר ביקשתי גם לנקות טיפה מהגבות.
אני בעצמי ציירתי בעזרת עיפרון את הצורה והמטפלת הסירה את השיערות שרציתי להסיר.
האמת שיש לי סיפור על זה שכדאי שתשמע
כמובן שבהתחלה לא ידעתי על המכשיר החדש אז התחלתי טיפולי אפילציה במחט חשמלית. התחלתי לטפל אצל אותה מטפלת שכיום אני ממשיך אצלה עם המכשיר החדש שהכניסה לא מזמן למכון, מכיוון שהיא הייתה מלאה במטופלים קבעתי תור אצל אפילטורית אחרת כדי להסיר מעט מהגבות ומהזקן. הסברתי לה בדיוק איך אני רוצה שהגבות תיראנה והסברתי לה שחשוב שכל שיערה בפנים תהיה מוקפדת ובמיוחד בגבות כי אני לא רוצה שהן תיראנה לא לטעמי כי הרי אני אמור להתמודד מול עצמי במראה לכן ביקשתי לצייר והיא לא הסכימה שאצייר. במשך הטיפול הרגשתי שהיא מסירה לי יותר מדי , חשבתי שאולי היא מסירה שיערות שלא ממש ראיתי כשלעצמי , לפתע היא הביאה לי מראה והייתי בשוק טוטאלי, היא הורידה לי המון מהגבה ועשתה לה צורה , מה שאני בכלל לא רציתי והסברתי לה חזור והדגש. רציתי להתאבד באותו יום. זה היה ממש מזעזע. הפסקתי להסתכל על זה במראה. עד היום אני מחכה שזה ייצמח חזרה לפחות קצת כדי להשוות אותה פחות או יותר לגבה השניה. מאז אני לא חוזר אליה, אני הולך למישהי שנותנת לי חופש יצירתי כי בסופו של דבר אני צריך להתמודד מול עצמי ולא היא. זה פנים שלי , ומלכתחילה כשהיא לא הסכימה שאני אצייר לה הייתי צריך לבטל. למזלי המטפלת הנוכחית זו שנותנת לי חופש ביטוי, הסבירה לי שאחוזי הצמיחה בגבות הוא קטן כך שיש סיכוי שפחות שיערות נשמדו. אני חושב שעבר בערך חודש ועדיין לא צמח איפה שאני רוצה, איפה שהיא הסירה והרסה לגבה את החן, למזלי זה נראה קצת יותר טוב אבל עדיין הטעם של המרירות שעושים לך משהו שאתה בכלל לא רוצה נשאר כמו פצע פתוח.
אז תאמץ את הדברים האלה ללבך כדי שלא תגרם לך עוגמת נפש.
אם תרצה המלצה לאפילטורית אשמח לתת.
אגב במחט החשמלית היא פחות משתמשת כיום מכיוון שיש לה הרבה חיסרונות ובמיוחד בגבות בעפעפיים העליוניים בכלל לא ניתן לעשות עם מחט חשמלית כי זה איזור מועד להצטלקויות כך שהסלקטיף הוא הצעקה האחרונה בתחום גם משום ובמיוחד שהוא לא משאיר צלקות וללא כאב כלל.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שי אשמח לקבל :]
/01/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
שי01/08/2009אוקי אשמח לתת לך המלצה עליה, מכיוון שהספקתי להכיר אותה באופן אישי. אחרת לא הייתי ממליץ.
מעבר למקצועיות שלה רבת השנים בנושא הסרת השיער והקוסמטיקה הרפואית היא נפלאה.
לא הכרתי אף אדם כמוה בתחום, הגונה ומקצועית. אני, כשאני אדם מאוד רגיש פיזית ובעיקר נפשית חשוב לי שהמטפל\ת יהיה קשוב אליי ולרגישויות שלי ואני אסיר תודה שנתקלתי בה. בכלל, זו חוויה בשבילי להגיע לקליניקה שלה למרות שלוקח לי לפחות שעתיים וחצי להגיע בגלל שאני נוסע בתחבורה ציבורית ועל אף שזה ממש קשה לי לסוע באוטובוסים ובמוניות בגלל הרגישות הנפשית שלי.
על כל פנים, שמה הוא אורית בן יהודה ואפילו יש לה פה פורום באתר הזה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)