קשה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי
    אנה
    03/08/2009

שלום . אני בת 19 עוד שבועיים
    ולפני שנתיים שלוש ככה היה לי קצת שערות בפנים , ממש מעט
    מישהי מהכפר שלי החליטה לעשות לי . ועשתה לי את כל הפנים באינפרא אדום
    היא עשתה בסכין גילוח ואחרי זה התחילה לעשות באינפרא. היא לא עזרה לי, להפך, הרסה לי תחיים ועכשיו יש לי שערות בגוף שלא היו לי בחיים . היו לי בפנים ממש בהיר ועכשיו ממש בכל הפנים וקצת בצוואר עשתה ויש ואני ממש כואב לי שזה ככה כי הפסקתי שם ואני צריכה להתחיל במקום אחר לעשות ליזר. ומה שקשה לי עוד זה שיש לי שערות בכל הגוף וקשה לי מאוד כי אני לא הולכת לבריכה ולא כלום והיו לי שערות ממש בהיר בחזה ההיא מהכפר עשתה בגילוח ובבטן עשתה כל הגוף כל מה שהיה לי בהיר והרסה אותי ועכשיו יש לי שערות ממש שחורות בבטן בחזה
    הבעיה זה לא הכסף, ההורים יכולים לשלם ואני יכולה גם לעבוד ולשלם אבל הבעיה שאני ממש מתביישת ללכת לליזר כי ממש קשה לי ללכת ולהראות להם שיש לי שערות בחזה או בבטן הרי אני בת וכואב לי אני מרגישה כמו בן ממש :( תעזרו לי בבקשה לא יודעת מה לעשות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה לי

הוספת תגובה

• לאנה

05/08/2009

שלום אנה
    אני שומעת את הכאב שלך,ואני אנסה קצת לעזור לך.
    1. האם המחזור שלך תקין וקבוע?
    2. האם את נוטלת גלולות?
    3. בקשי מרופאת המשפחה שלך בדיקות דם לפרופיל הורמונים גבריים,ובצעי אותו ביום 2-3 למחזור.
    4. יש הרבה בנות ונשים עם שיעור יתר באזורים שציינת,לא סוף העולם,ניתן לטפל ולשפר את זה.
    5. אם לא עשית בעבר ,כדאי לבדוק גם את השחלות באולטראסאונד.
    6. את יכולה למרוט בשעווה או בחוט,זה ייתן לך יותר זמן ללא שיער.
    לאחר כל אלו,כתבי לי שוב.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור

אנה
    06/08/2009

לא המחזור לא סדיר כבר חצי שנה משהו כזה לא קיבלתי אותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו