הסרת שיער מידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מידיים
    א.א.
    24/08/2009

שלום רב, כבר קרוב לשנתיים אני מורידה שיער בידיים בשיטת IPL ומהטיפול הראשון נאמר לי שההפסקה בין הטיפולים היא 3 חודשים. מה שמעניין אותי האם ניתן לצמצם את זמן ההפסקה לפחות בין הטיפולים כי השיעא שיוצא לי ממש מפריע לי (בנוסף נאמר לי שמהטיפול הבא אני אצטרך זמן ההמתנה 6 חודשים - אני כבר אחרי טיפול 11 ואני מאוד רחוקה מהתוצאה של דילול 80% ואז זה באמת יהיה בלתי נסבל), וכמובן בלי שאני אפגע בתוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מידיים

הוספת תגובה

• תראה

יורם הולר
    24/08/2009

אולי שווה לך להחליף לשיטת ה SHR
    בעלי מקצוע טוענים שהחום יכול להגיע לשכבת האפדרמיס ולהשמיד שערות, לכן טיפול באנרגיה נמוכה יכול לעכב צמיחת שיער.
    לטענת היצרן המכשיר עובד לטווח ארוך גם על שיער פלומתי (חוץ מלבן)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא.א.

02/09/2009

שלום לך
    טיפול במרווח 3 חודשים,נכון לפחות לטיפולים הראשונים. אח"כ,בנוסף להפחתה יש האטה בצמיחה ולכן יש להרחיק את הטיפולים. אם אין הפחתה משמעותית,אולי מוקדם להרחיק ל-6 ח'.
    ככלל יש להגיע לטיפול רק בצמיחה מלאה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו