אולי פה יוכלו לענות לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי פה יוכלו לענות לי
    יורם הולר
    24/08/2009

שלום לכן,
    אני מחפשת לקבל פרטים על הסרת שיער ב shr. בעיקר על הסרת שיער ברגליים. הייתי בהתעייצות אתמול במכון והמליצו לי על השיטה הזאת אכן למרות זאת אין לי ולא שום ידע בתחום. אשמח לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולי פה יוכלו לענות לי

הוספת תגובה

• רק אם זה לייזר

אילנית
    25/08/2009

אם זה סופרנו אז זאת מכונה מעולה ויש תוצאות מאוד יפות. אם זה האריה או הספא אז בחיים לא תראה תוצאות כי המכונה הזאת לא מסוגלת להסיר שיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי מה שאני יודעת

ליאת מאיר
    25/08/2009

שיטת ה- SHR הכי פחות אפקטיבית.
    לייזר יכול לטפל רק רופא מוסמך והוא גם די כואב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך הרבה בלאגן

אילנית
    25/08/2009

SHR זאת שיטת עבודה של מכשירים שפותחה על ידי אלמה לייזר.
    המכשיר הראשון שלהם שעובד בשיטה הזאת נקרא סופרנו והוא לייזר דיודה אמיתי עם תוצאות מעולות ללא שום ספק אבל בגלל שזה לייזר וצריך רופא אז אין הרבה מקומות שמשתמשים בזה בארץ.

החברה ניסתה להחדיר את הקונספט הזה לתוך מכשיר IPL כדי שכל מכון יוכל להשתמש בו, התוצאה היתה מאוד גרועה והמכשיר לא מסוגל להסיר שיער.

לידע כללי, הסופרנו נמצא בליגה משלו מעל כל מכשיר להסרת שיער שקיים כרגע בשוק מכמה סיבות פשוטות, הוא מהיר מאוד, הוא לא כואב והכי חשוב הוא נותן תוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SHR אינו כואב

דורון
    06/10/2009

SHR אינו כואב. בשיטות המתחרות אנו נזקקים לעוצמות מאוד גבוהות כדי להגיע לאותה היעילות, ואז המטופלים מרגישים כאב, וצריבה לא נעימה. ב SHR השיטה אינה עובדת ככה ולכן הכאב לא מורגש. הסיבה לכך היא שב- SHR עושה שקלול שונה של הפרמטרים- עוצמה ואורך הגל, בשילוב עם הבזק האור הרציף, ככה שכל העור מתחמם באופן שווה ועדין, והשערות מוליכות את החום בקלות, מבלי שהמטופל חש כל כאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו