אפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה
    אלומה
    24/08/2009

היי,
    אחרי שיטוטים נרחבים ברשת אני די מתוסכלת כי אני לא ממש מוצאת תשובות.
    לפני כשנתיים הסרתי שיערות מיותרות מהשדיים (מסביב לפטמות), הייתי קטנה ולא חשבתי שזה יפגע בי בעתיד..
    לאחר תקופה צמחו השיערות לתוך העור, וכל הנסיונות להוציאן הותירו צלקות, אז הפסקתי מיד. כיום השיערות כהות ועבות יותר כמובן, וזה מפריע לי מאוד.
    הבנתי שבאזור זה ניתן לעשות רק אפילציה אבל אני בעצמי אפילו לא בטוחה שאני יודעת מה זה אומר. מה התהליך? מה העלויות המשוערות? והאם יש המלצה על מקום (באזור ירושלים)?

תודה רבה מראש,
    אלומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

אלומה
    26/08/2009

אשמח לכל תשובה. אלומה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלומה

אילנית
    26/08/2009

אפילציה היא מחט חשמלית שחודרת לעור לבסיס של השיערה ועל ידי חישמול הורגת את השיערה.

לגבי מקום אני לא יכולה לעזור אבל כדאי ללכת רק לפי המלצות כי צריך הרבה ידע ונסיון של המטפל.
    בדרך כלל המחירים זה לפי 15 דקות של עבודה כי צריך לטפל לפי מספר שיערות ולא כמו טיפולי לייזר שזה לפי גודל של איזור. לכן אם זה מעט שיערות כמו במקרה שלך העלות אמורה להיות נמוכה מאוד.

וכמובן שבדומה ללייזר צריך מספר טיפולים, בדרך כלל יותר יותר מאשר בלייזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אלומה!

יוליאנה
    17/09/2009

ישנה קוסמטיקאית מעולה מיומנת בעלת ידי זהב העובדת בשיטת האולטרא- סאונד. התוצאות המדהימות נראות כבר מהטיפול הראשון. אני עברתי אצלה הסרת שיער מהפנים והשיער איננו צומח יותר...כעט אני עוברת הסרת שיעור מהבטן והפטמות ועוד 2-3 טיפולים מסיימת שכן השיערות הן ספורות בלבד. המחירים סבירים ומתאימים לכל כיס. היא אומנם מבאר- שבע אך הנסיעה וההקשעה תשתלם לך כי זו ההשקעה הטובה ביותר שתוכלי להעניק לעצמך. אסתי- 050-91111123

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער מסביב לפטמות

ענת
    02/09/2009

אלומה,
    מכשיר הסלקטיף - מכשיר להסרת שיער באולטרהסאונד
    מעולה להסרת שיער מסביב לפטמות.

ניתן למצוא אותו אצל אסתי טראובה, גבעת שאול ירושלים.
    או אצל דליה וולק - מודיעין עלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו