שלום ד"ר שוחט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר שוחט
    ענת
    25/08/2009

רציתי לשאול:

לפני כשנתיים או יותר היתה לי נקודת חן בולטת מעל השפה העליונה שבקצה שלה היתה בצבע חום ושהורדתי רק מסיבה אסטטית בלבד. (רופא עור הוריד לי אותה עם סכין. פשוט "יישר" את השטח וזהו. אני חייבת לציין שהשטח די קטן).

מה שנותר מכל הסיפור היא רק נקודה חומה ממש קטנה מאד (זכר לנקודת החן שהיתה שם בעבר). ולצערי גם שיערות שהיו שם גם לפני . כי הרי מדובר באזור השפם שאותו אני רוצה עכשיו להוריד בלייזר.

רציתי לשאול אותך כרופא עור: אני רוצה לעשות לייזר בשפם ואני לא יודעת איך להתייחס בטיפולים לאותה נקודה קטנטנה שגם בה יש שיערות ?

האם יש צורך בהתייחסות מיוחדת לנקודה החומה הקטנטונת הזו בשפם או שאני יכולה לעשות לייזר בשקט בכל השפם ולהיפטר ממנו סוף סוף ?

במכון אמרו לי שאין לי מה לדאוג כי גם כשהם עושים לייזר למשל ברגל לפעמים יש נקודות חן חומות קטנטנות והם עושים לייזר כרגיל ולא עושים שום דבר מיוחד.

הייתי שמחה לשמוע את דעתך.

תודה על המענה,
    ענת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד"ר שוחט

הוספת תגובה

• כבר כמעט שבוע שלא עונים...

ענת
    31/08/2009

מה קורה כאן ?
    מתי עונים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרימה את ההודעה בחזרה לעמוד 1

ענת
    02/09/2009

הייתי שמחה לקבל מענה.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו