שאלה לגבי הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הסרת שיער
    ניב
    28/08/2009

החזה שלי לא שעיר במיוחד אבל עדיין יש לי ריכוז של שיער באמצע החזה. בנוסף יש לי ריכוז כזה גם בבטן התחתונה. הריכוזים האלה לא חריגים בשום צורה, הם נורמליים לגמרי מבחינת כמות השיער ואני פשוט מבחין בהם בבירור כשאני מסתכל במראה. בשאר החזה/בטן השיערות די קצרות ואני כמעט לא מבחין בהן כאשר אני מסתכל במראה (למעט אמצע החזה והבטן התחתונה כאמור).
    בגב/כתפיים אין לי שיער בכלל וברגליים יש הרבה אבל אני לא מעוניין לשנות שם כלום.

את ריכוזי השיער באמצע החזה ובבטן התחתונה אני לא מעוניין להסיר אלא רק לדלל. לדלל בצורה כזו שהעין תבחין בשינוי ניכר אחרי הדילול.
    עם פינצטה זה כואב ודורש זמן אבל האם אפשר למרוח משהו שיקל על הוצאת השיערות בעזרת הפינצטה עם מינימום כאבים?

אופציה נוספת שאני חושב עליה היא דילול באמצעות קיצור אורך השיערות בעזרת מספריים. האם כדאי?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי הסרת שיער

הוספת תגובה

• אציין שאני עוד מעט בן 22

ניב
    29/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

02/09/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו