סופרנו או אריה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סופרנו או אריה ?
    גליה
    29/08/2009

שלום אני גליה אני בת 18 ויש לי שיעור בפנים בהתחלה הייתה לי פלומה והשערות הן שחורות התחלתי להוריד בשעווה ופינצטה לפני כ-שנתיים ומאז אני משועבדת לזה.
    הלכתי לייעוץ ואמרו לי שshr אריה הכי טוב לטיפול בפנים אך לפי תגובות של אנשים בפורום הבנתי שהתוצאות לא טובות האם לעשות אריה או סופרנו? והאם יכול להגרם נזק לפנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סופרנו או אריה ?

הוספת תגובה

• זה סיכון

אילנית
    29/08/2009

כל אזור בגוף שאין בו הרבה שיער שחור וגס זה הימור שלא רק שלא יוריד שיער, אלא גם יצמח יותר.
    ביחוד זה הימור כאשר זה אזור הורמונלי בגוף כמו הפנים ובטח ובטח כאשר את עדיין יחסית צעירה.

אני אהיה כנה איתך, האריה לא מסוגלת להסיר שיער, זה רק מסוגל לעכב צמיחה שזה דומה למכשירים הביתיים.

לעומת זאת זה עובדה שהסופרנו כן מסיר שיער ואפילו עושה את זה יפה מאוד. ההגיון שלי אומר, שזה פחות סיכון מסיבה אחת פשוטה, במידה ויצמח שיער חדש, המכשיר מספיק חזק בשביל להרוג את השיער החדש, ובסופו של דבר לתת תוצאות.

מה שכן אם את רוצה ללכת על כמה שיותר בטוח, אומנם יקח יותר זמן אבל אפילציה די יבטיח לך תוצאות במידה ואת עושה במקום שיודע לעבוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו