מדיקל הילינג ספא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדיקל הילינג ספא
    חן
    01/09/2009

שלום,הגעתי יחד עם אימי למדיקל הילינג סנטר לשם הזרקת בוטקס בשבילה. עניינו אותי בעסקה כוללת מוזלת של הסרת שיער עם לייזר ,,,שילמתי רק לאחר שיצאתי מן המכון שאלתי את אימי האם היא הגיעה לשם דרך המלצה,התווא לי שהיא הגיעה לשם דרך חיפוש מהיר באנטרנט.קראתי בפורום על כמה לקוחות לא מרוצים מהמקום.שאלתי היא -האם ידוע לכם על המכון? האם הם נחשבים למכון קוסמטי מתקדם ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדיקל הילינג ספא

הוספת תגובה

• נוראיים

מטופלת SHR
    04/01/2013

בתור מטופלת ב SHR שמרוצה מהתוצאה הסופית הטכנית של המכשיר, אני חייבת להגיד שבחיי לא קיבלתי כזה יחס משפיל ומזעזע מחברה שלה אני משלמת אלפים של שקלים.
    הן תמיד עונות בגסות ובכל שיחה כמעט מגיע שלב הצעקות, ואם לא צעקות (וזה נדיר) הן מזלזלות ומתעלמות מכל בקשה או צורך בצורה הכי חסרת אכפתיות שיכולה להיות. כל זה נובע לדעתי בעיקר מההנהלה הלקויה ביותר, ומבחירת אנשי צוות פגומה בבסיסה.
    לברוח כמו מאש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילינג ספא

דורית
    14/11/2009

מעולה רופאים מצוינים יחס חם ואוהב מאוד מומלץ מטפלות ורופאות מאוד מיקצועי יש תוצאות והכי הכי חשוב מאוד אמינים יש ניתוחים פלסתיים רופאים מעולים מומלץ לכל החברות מחירים נוחים וטובים הכי חשוב יש תוצאות לסיכום מאוד כדי ומומלץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו