מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוק לייעוץ בדחיפותגיא06/09/2009
הייתי היום בייעוץ לגבי הסרת שיער בלייזר.
הרופאה בדקה ואמרה שלדעתה אני לא מתאים להסרת שיער, מפני שיש לי קרחות וחלקים בגב שעדיין ללא שערות והטיפול רק יעודד צמיחה של השערות האלו.
היא דיברה על גילאים מסוימים שבהם כדאי להוריד שערות (כל חמש שנים) ואמרה לי שבגיל 35 הכי כדאי לי להוריד (מישהו שמע על זה משהו?). אני בן 31 וקצת אז..
בכל מקרה, אמרה לי לחזור בשנה הבאה ולראות את המצב אם השתנה ואם צמחו עוד שערות או לא, אבל לא הבנתי מה זה ישנה מבחינת התאמה לטיפול כל כך.
האמת שממש לא בא לי לחכות לא שנה וגם לא לגיל 35, אבל מצד שני היא ויתרה על קליינט כך שאני נוטה להאמין שאין לה סיבה לשקר לי. השאלה מה לעשות???? מה אני יכול לבדוק עם רופא העור שלי כדי לדעת אם אכן הטיפול יעודד צמיחת שערות רדומות שעוד יש לי בגב? האם יש דרך לברר זאת בוודאות, כלומר לדעת אם עדיין צפויה צמיחה של שערות באזור מסוים?
חייב עזרה, היא די ביעסה אותי היום ואני לא יודע אם כדאי לי לסמוך על מקומות אחרים שאומרים לי שזה כן אפשרי ולא תהיה צמיחה של שערות חדשות או צמיחה מוגברת. הייתי בקליניקה של שני רופאים להסרת שיער ושניהם לא הזכירו את זה, אני מניח שיש להם את האינטרס שלהם אבל...
עזרו לי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה ותמונה להמחשה אם זה עוזר
גיא06/09/2009לאחר בדיקה של גבו של אבי, התברר לי שלשנינו פחות או יותר אותו שרטוט של שערות בגב. יש לו ריכוז קצת יותר בולט מאחורי בתי השחי, ליד השכמות, מה שלי אין. בנוסף הוא שעיר מאוד על הידיים, כמו גם אחי, אבל אני ביחס אליהם ממש לא, פה ושם מבצבצות שערות שחורות ארוכות.
אני אשמח לחוות דעת האם טיפול לייזר יסייע לי, או שיגביר צמיחת שיער בקרחות הקיימות ואז אהיה בטיפולים שנים ארוכות?
תודה לעונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיא
10/09/2009שלום גיא
דילול הצמיחה ופיזורה אכן מאד גבולי,לנושא הלייזר.
הבעייה הכי גדולה שלנו היא שאנחנו לא חוזי עתידות. הלייזר יכול לעבור בשלום מוחלט,אך מנגד עלול
לעורר צמיחה,כך שיש בכך מין ההימור.
כדי לא להסתכן בצמיחת יתר כלל,אתה יכול לעשות אפילציה,עם המגבלות הידועות שלה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על צמיחת שיער בעקבות הטיפולים
גיא12/09/2009האם בעקבות הטיפולים, השיער באזורים קרחים צומח מייד (כלומר בשנה הראשונה) או שזה יכול להתפרץ יותר מאוחר?
את השיער שמתעורר בעקבות הטיפולים גם ניתן להוריד, לא? כך שאם זה קורה בצורה די מהירה, אולי שווה לקחת את הסיכון ולהוריד גם את שאר השערות שיצמחו.
באפילציה זה פשוט נראה לי סיוט אחד ארוך, אני לא עד כדי כך חלק בגב, לצערי, ואני גם מאוד רגיש בגב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)