דילול שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילול שיער
    אלמוני
    08/09/2009

אני עושה דילול שיער בחזה ובבטן בסדרה של6 טיפולים באחת מהחברות הגדולות, וכרגע אני בין הטיפול השני לשלישי. בהתחלה עשו לי טסט בשלושה אזורים שונים כדי לראות איך אני מגיב. לאחר חודש וקצת התחלתי את הטיפול הראשון, ואחרי שלושה חודשים טיפול נוסף.
    כלומר בשלושת אזורי הטסט עברתי 3 טיפולים (על אף שבין הראשון לשני מרווח של חודש אחד) ובשאר האזורים 2.
    מלבד זאת, נראה שבטיפול האחרון המטפלת פספסה שני פסים לאורך החזה (בניגוד לשאר המקומות לא נשרו משם שערות כלל), כך שבהם למעשה עברתי טיפול אחד בלבד!
    כל זה גורם בעליל לחוסר אחידות בפיזור השיער, וכאמור אני מבקש לעשות רק דילול, ושיראה כמה שיותר טבעי - ואם אפשר גם בין הטיפולים ולא רק אחרי כל סדרת הטיפולים.
    מה אני אמור לעשות עכשיו? אולי לבקש טיפול השלמה בין התורים?
    ובכלל, לא הבנתי מה ההיגיון לחכות 3 חודשים בין טיפול לטיפול, אחרי הכל, כל השיער שלי צומח במלואו כבר הרבה לפני זה (ואפילו ממקצתו נושר בפעם השנייה לאחר שכבר הגיע למלוא אורכו), ונראה (לפי תוצאת הטסט) שאצלי אפילו חודש-חודש וחצי מספיק (לפחות בטיפול הראשון-שני).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילול שיער

הוספת תגובה

• באיזו חברה אתה מטופל ?

האבירה
    08/09/2009

אני גם התחלתי טיפול ואמרו לי לחכות 3 חודשים בין טיפול לטיפול
    אמרתי להם שזה המון זמן
    אני לא השתכנעתי
    ולכן הגעתי לפורום לשאול
    באיזו חברה אתה מטופל ובאיזה סניף ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - מרווח בין טיפולים

אלמוני
    08/09/2009

פעם כתבתי פה את שם החברה שבה אני מטופל ומחקו לי את ההודעה, לכן אני מעדיף לא להסתכן הפעם. בכל מקרה, יש לי הרגשה שאנחנו מדברים על אותה חברה (מהיחידות שמטפלות ברווח של 3 חודשים). אגב, אני מתאר לעצמי שהתגובה תהיה שוב שצמיחת שיער הגוף אורכת 3 חודשים (נקודה.) ולא יוסיפו על כך מעבר למה שנכתב כבר בהודעות קודמות - למרות שרובן המוחלט של החברות מטפלות במרווחים פחות גדולים מהם, למרות כל ההמלצות שאני רואה בכל האתרים (מחו"ל) שביקרתי בהם, והכי חשוב - למרות הצמיחה המלאה שאני רואה עלי כעד חי ונושם בתגובה לטיפולים הרבה לפני תום שלושת החודשים (אני כאמור בטיפולים הראשונים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אלמוני
    08/09/2009

אשמח אגב אם תתני תשובה קצת יותר מעמיקה מאלו שניתנו בתגובות אחרות בפורום הזה (בנוגע למרווח בין טיפולים). דהיינו, אשמח לקבל הסבר מדוע במקומות אחרים מטפלים במרווחים קצרים יותר, ומדוע לדעתך הם טועים בכך. כמו כן, למרב הבנתי, גם אם מצליחים לפגוע בקצת יותר שיערות במרווח של 3 חודשים, האם לא עדיף לטפל כל חודשיים-חודשיים וחצי, לפגוע בקצת פחות שיערות, ובכך סדרת הטיפולים כולה מתקצרת (למרות שמספר הטיפולים גדל)? מקווה שהבהרתי את עצמי כראוי.

אני מתאר לעצמי שעניין זה מטריד לא מעט מהאנשים שנכנסים לכאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע אני לא מקבל תגובה?

אלמוני
    11/09/2009

ואני מתכוון בעיקר לשאלה שלי על דילול השיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלמוני

14/09/2009

שלום לך,
    מצב של "פיספוס".. יכול לקרות לאחר טיפול,
    לחזור ל"תיקונים" לא כדאי,אלא, אך ורק במקרים קיצוניים ועד 10 ימים לאחר הטיפול.
    (אחרת אתה תקבע את הפיספוסים בטיפולים הבאים)
    מרווח של 3 ח' נחוץ כי אלה הם הטווחים של מחזורי החיים של הזקיקים באזורי גוף.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו