מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף!!עדי14/09/2009
יש לי שערות על הפנים שלי ואני שוקלת להתאבד בגלל זה. ברצינות. אני לא יוצאת מהבית, אני בוכה כל היום והביטחון העצמי לא קיים. אי אפשר לעשות לייזר כי היא אמרה לי שאני שחומה מידי בשביל זה. בא לי למות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעשי אפילציה
אילנית14/09/2009יש היום מכשור מעולה לאפילציה, רק צריך להשקיע זמן בלחפש מישהו עם מכשור כזה שיודע לעשות.
אומנם זה יקח זמן אבל אם תמצאי מישהו טוב אז מאה אחוז תצליחי להסיר את השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי האפילציה
גיא14/09/2009האם את מדברת על המחט הממוחשבת או הרגילה? איזה מכשירים אני צריך לחפש אם אני מעוניין לעשות אפילציה? יש מכשיר ספציפי שאת ממליצה עליו (מנסיון?) או שזה יותר תלוי כמו שכולם אומרים באפילטורית עצמה?
ואני באופן אישי אשמח אם תוכלי להמליץ על אפילטורית טובה במרכז, עדיפות לקוסמטיקאית פארא רפואית.
אני גם מאלה שלא יכולים להוריד שיער באזורים מסוימים בלייזר עקב צמיחה דלילה מדי וחשש לצמיחת שיער רדום (למעט החזה והבטן שם אמרו לי שזה בסדר כי שם יש לי צמיחה צפופה), אבל החשש מצלקות וסימנים של אפילציה הרתיעו אותי שנים. כעת כשאני יודע שאני לא מתאים ללייזר אין לי כל כך ברירה ואני מוכן לסבול את הכאב, אבל לא בא לי להשחית את הגוף עם צלקות בגלל מישהי לא מיומנת, ואישה אני לא, אין לי ידע על קוסמטיקאיות טובות.. באזור המרכז..
אשמח אם תוכלי לעזור..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גיא!
יוליאנה17/09/2009ישנה קוסמטיקאית מעולה וניומנת בתחום הסרת השיער. הנ"ל עובדת בשיטת האפילציה בשילוב המחט החשמלית המסורתית- אותו הטיפול שיעברתי גם אני והשיער איננו אורך יותר...הוא נעלם לצמיתות , או בשיטת האולטרא- סאונד אשר הורסת את שורש השיערה באמצעות גלי האולטרא- סאונד. השיטה הראשונה מחייבת משחה מאלחשת, שכן הטיפול כרוך בכאב. המחירים הוגנים מאוד והתוצאות ניתן לראות כבר החל מהטיפול הראשון. הקוסמטיקאית עצמה מאוד נחמדה, סבלנית, מתחשבת, הוגנת וזמינה תמיד. אני אסירת תודה לה על התוצואת המדהימות וההשקעה מבחינתי הייתה משתלמת!!! אסתי 0509111123
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אושר!
יוליאנה17/09/2009אין צורך להתאבד בגלל כמה שיערות!!!...גם אני הייתי במצב כמו שאת מתארת לפני שנים...תתעודדי, זה הפיך!!!ובמחירים סבירים והוגנים!! אנא קראי את התגובה שרשמתי מטה אודות הקוסמטיקאית בעלת ידי הקסם שהחזירה לי את החיוך והכיף לחיות לפני מספר שנים...כל יום אני מברכת אותה מחדש...זו אסתי מבאר- שבע 050-9111123 .גם אם אינך מהאיזור הנסיעה תשתלם לך, שכן התוצות מובטחות וזהו הדבר הטוב ביותר שתוכלי להעניק לעצמך. במידה ויש לך שאלות נוספות את מוזמנת לפנות אלי דרך הפורום. בהצלחה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)