דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!
    עדי
    14/09/2009

יש לי שערות על הפנים שלי ואני שוקלת להתאבד בגלל זה. ברצינות. אני לא יוצאת מהבית, אני בוכה כל היום והביטחון העצמי לא קיים. אי אפשר לעשות לייזר כי היא אמרה לי שאני שחומה מידי בשביל זה. בא לי למות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!

הוספת תגובה

• תעשי אפילציה

אילנית
    14/09/2009

יש היום מכשור מעולה לאפילציה, רק צריך להשקיע זמן בלחפש מישהו עם מכשור כזה שיודע לעשות.
    אומנם זה יקח זמן אבל אם תמצאי מישהו טוב אז מאה אחוז תצליחי להסיר את השיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי האפילציה

גיא
    14/09/2009

האם את מדברת על המחט הממוחשבת או הרגילה? איזה מכשירים אני צריך לחפש אם אני מעוניין לעשות אפילציה? יש מכשיר ספציפי שאת ממליצה עליו (מנסיון?) או שזה יותר תלוי כמו שכולם אומרים באפילטורית עצמה?
    ואני באופן אישי אשמח אם תוכלי להמליץ על אפילטורית טובה במרכז, עדיפות לקוסמטיקאית פארא רפואית.
    אני גם מאלה שלא יכולים להוריד שיער באזורים מסוימים בלייזר עקב צמיחה דלילה מדי וחשש לצמיחת שיער רדום (למעט החזה והבטן שם אמרו לי שזה בסדר כי שם יש לי צמיחה צפופה), אבל החשש מצלקות וסימנים של אפילציה הרתיעו אותי שנים. כעת כשאני יודע שאני לא מתאים ללייזר אין לי כל כך ברירה ואני מוכן לסבול את הכאב, אבל לא בא לי להשחית את הגוף עם צלקות בגלל מישהי לא מיומנת, ואישה אני לא, אין לי ידע על קוסמטיקאיות טובות.. באזור המרכז..

אשמח אם תוכלי לעזור..
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גיא!

יוליאנה
    17/09/2009

ישנה קוסמטיקאית מעולה וניומנת בתחום הסרת השיער. הנ"ל עובדת בשיטת האפילציה בשילוב המחט החשמלית המסורתית- אותו הטיפול שיעברתי גם אני והשיער איננו אורך יותר...הוא נעלם לצמיתות , או בשיטת האולטרא- סאונד אשר הורסת את שורש השיערה באמצעות גלי האולטרא- סאונד. השיטה הראשונה מחייבת משחה מאלחשת, שכן הטיפול כרוך בכאב. המחירים הוגנים מאוד והתוצאות ניתן לראות כבר החל מהטיפול הראשון. הקוסמטיקאית עצמה מאוד נחמדה, סבלנית, מתחשבת, הוגנת וזמינה תמיד. אני אסירת תודה לה על התוצואת המדהימות וההשקעה מבחינתי הייתה משתלמת!!! אסתי 0509111123

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אושר!

יוליאנה
    17/09/2009

אין צורך להתאבד בגלל כמה שיערות!!!...גם אני הייתי במצב כמו שאת מתארת לפני שנים...תתעודדי, זה הפיך!!!ובמחירים סבירים והוגנים!! אנא קראי את התגובה שרשמתי מטה אודות הקוסמטיקאית בעלת ידי הקסם שהחזירה לי את החיוך והכיף לחיות לפני מספר שנים...כל יום אני מברכת אותה מחדש...זו אסתי מבאר- שבע 050-9111123 .גם אם אינך מהאיזור הנסיעה תשתלם לך, שכן התוצות מובטחות וזהו הדבר הטוב ביותר שתוכלי להעניק לעצמך. במידה ויש לך שאלות נוספות את מוזמנת לפנות אלי דרך הפורום. בהצלחה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו