לגיא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגיא
    נער שעיר
    18/09/2009

תודה רבה על התשובה אתה היחידי שטרחת לענות פה באמת תודה רבה לך מקרב לב קיצר אתה אומר שנדפקתי עם זה לכל החיים שעווה לא עוזר אחרי שבוע הכל גודל שוב והן נהיות יותר גסות ועבות ות'אמת השערות בגוף לא מפריעות לי כל כך השערות בפנים זה מה שמפריע לי
    בקיצור תודה רבה לך חג שמח ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגיא

הוספת תגובה

• תשובה

גיא
    18/09/2009

אני לא חושב שצריך להגזים ולהגיד שנדפקת עם זה לכל החיים. כמו שאמרתי, אתה פשוט צעיר מדי, יצמחו לך עוד שערות חדשות שעדיין לא צמחו ולכן הטיפולים שלך יימשכו ויימשכו.
    זה לא אומר שבגיל יותר מאוחר לא תוכל להסיר שיער. אתה אומר שאתה שעיר ושהשערות צומחות לך תוך שבוע (נשמע מוזר..) אז אם ככה אין לך יותר מדי מה לדאוג. אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל ככל שאתה יותר שעיר ככה אתה יותר מתאים להסרת שיער. אני למשל מלא בשערות שחורות גסות וארוכות, אבל בפיזור כזה שאף מכון רציני לא מוכן לקחת את הסיכון ולטפל בי, כי המקומות הקרחים אולי מלאים בשערות רדומות. אתה מבין? אני זה שנדפק תכלס, כי אין לי יותר מדי שערות!!!

לכן, תתנחם בעובדה שלפי מה שאתה מספר לי, בגיל 25 בערך אתה תוכל להתחיל בטפולים וכנראה שתהיה מאלה שמאוד יהנו מתוצאות הטיפול. כבר ראיתי כמה שעירים בטירוף אחרי טיפולים בלייזר והתוצאות מרשימות. כך שהסר דאגה מלבך. אני יודע שזה מציק לך עכשיו, ולא מעניין אותך עוד 11 שינם, אבל לדעתי על תתחיל משהו שתצטער עליו אחר כך. לכל דבר יש גיל. תן לגוף שלך ולהורמונים (במיוחד בגיל שלך שזה רק מתחיל להתעורר) לעשות את שלהם ולהירגע לקראת גיל 25, ואתה עדיין תהיה צעיר מספיק בשביל להנות מגוף חלק כמו שתמיד רצית.
    קצת סבלנות.. והכל מסתדר בסופו של דבר..
    שנה טובה גם לך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוגע לפנים..

גיא
    18/09/2009

שוב, אזור בעייתי. תנסה להשתמש בשעווה הזו שנדבקת לך לפנים כמו מסטיק ואז אתה מסיר אותה בלי להצמיד בד לשעווה. אני מניח שאמא שלך או כל בחורה שאתה מרגיש בנוח לדבר איתה על זה ידעו על מה אני מדבר. לי זה עוזר והשיער רק נראה לך גס יותר, גם אם כן, זה לא בגלל השעווה, אלא בגלל שאתה מתבגר, השיער הופך מפלומתי לגס.. תהליך טבעי של קופים אתה יודע.. חחחחחחח
    באנו מהקוף, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו