לגיא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגיא
    נער שעיר
    18/09/2009

אחי זה ממש מבאס לחכות עד גיל 25 ובנתיים בכל גיל ההתבגרות להתקע עם פנים שעירות ומגעילות בזמן שכולם חלקים בטירוף יש לך מסן או משהו שאפשר לדבר איתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגיא

הוספת תגובה

• תשובה

גיא
    18/09/2009

מצחיק אתה...
    לא כולם חלקים בטירוף, אנחנו פשוט המבקרים הכי גדולים של עצמנו, ולכן פגם אצלך נראה לך הכי נורא בעולם וכאילו כל השאר בסדר. אתה ממש לא לבד בסיפור הזה.
    אם אתה מדבר רק על אזור הפנים וזה ממש אבל ממש מציק לך, אני הייתי שוקל קודם כל ללכת לרופא, אולי לקבל טיפול הורמונלי (למרות שאתה בגיל הזה שכל ההורמונים מתפוצצים אז אני לא יודע אם הוא יתן לך טיפול תרופתי). אם זה לא הולך או שהרופא אומר לך עזוב, תנסה ללכת לאפילציה, תוריד ממש 5 שערות בכל לחי (אני מניח שאתה מתכוון לשערות מתחת לעין, על עצמות הלחיים) ותטפל רק בהן.

בדרך הזו אתה והאפילטורית תוכלו לראות את תגובת הגוף והשיער לטיפול. אם אחרי כמה טיפולים תראה שהשערות שהיא טיפלה בהן הידללו או נעלמו לגמרי, תדע שהגוף והשיער שלך מגיב סבבה לטיפול ואתה יכול להמשיך. תתחיל רק מכמה שערות, כדי לראות שלא מתפתחות צלקות על העור ושהטיפול באמת עובד. אחרת חבל על הכסף, וסתם תייצר שערות עבות וגסות יותר על הפנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו