התייעצות דחופה - אודה לעזרה.!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות דחופה - אודה לעזרה.!
    רוית
    21/09/2009

אני מטופלת במכון אצל מישהי שעובדת בשיטת SHR.
    אז נכון שיש מידע לא מועט על השיטה הזו והספקתי להתרשם כבר לא מעט.
    הבעיה היא שאחרי 3 שבועות אמורה להופיע נשירה (יש לציין שזה טיפו לראשון שלי בבית שחי במכשיר הARIA SHR) וללא תוצאות, אולי יש קרחת קטנה.
    הסברתי לזו שעשתה לי והיא אמרה לחכות עוד טיפה ושאין מצב שזה לא מגיב.
    יש לציין שיש לי עור בהיר ושיער כהה ושחור - ככה שאני אמורה להיות דיי טובה.

יש לה עוד מכשיר שם סופרנו XL שגם לו יש תוצאות טובות ככה היא טוענת.
    מה אתם אומרים כדאי לנסות?

אשמח לעזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרוית

30/09/2009

שלום רוית
    הסופרנו,חזק יותר מה-ARIA אך אני לא יודעת אם לקוסמטיקאיות מותר להשתמש בלייזר?!
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SHR

עורגני-
    01/10/2009

יקירתי, את רק בטיפול הראשון. לכל אחד מאיתנו יש סוג שיער שונה,(עובי,עומק,צבע) כך שכל אחד מגיב אחרת. תהייה סבלנית ותראה תוצאות. שימי לב רק להגיע בזמן לטיפולים ולא לדחות אחרת מפספסים את מחזור צמיחת השערה ואז באמת לא תראה תוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כ

גל
    05/10/2009

קודם כל, אם את מטופלת אצל קוסמטיקאית אז דעי לך שאין לקוסמטיקאית אישור לעסוק בלייזר.
    דבר שני, לפי מה שקראתי באינטרנט (וקראתי הרבה..), הARIA SHR הוא בעל קרינה חלש שיכולה רק לדלל את השיער אך בשום אופן להשמידו. הסופרנו הוא יותר טוב ומומלץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו