הסרת שיער בלייזר/קרן אור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר/קרן אור
    רותם
    27/09/2009

היי
    אני בת 14, עדיין לא קיבלתי מחזור. אני רוצה לעשות הסרת שיער בלייזר/קרן אור. האם מומלץ בגיל הזה לעשות הסרת שיער? מהם הסיכונים? מה השיטה הטובה ביותר להסרת שיער לצמיתות?
    תודה, רותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר/קרן אור

הוספת תגובה

• הסרת שיער בגיל צעיר

עורגני-
    29/09/2009

היי רותם, אין גיל מתי להתחיל בהסרת שיער. כל עוד זה מפריע לך את יכולה להתחיל. במקרה שלך תצטרכי יותר טיפולים מאחר ואת עדיין לא מאוזנת הורמונלית ,אבל איפה זה נמדד מול הבטחון העצמי שלך?

עורגני - מרכז להסרת שיער וקוסמטיקה
    כפר סבא- 1800-077-127

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרותם

30/09/2009

שלום רותם,
    הזמן הנכון ביותר להתחיל, הוא לאחר כ - 3 שנים מיום קבלת המחזור,אז תהיה כבר התייצבות של כמות השיער באזור.לכן ,לך מומלץ להמתין עוד מס. שנים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר/קרן אור

רותם
    30/09/2009

היי
    תודה על תשובתך, אבל מה הסיכונים בהסרת שיער בלייזר/קרן אור בגיל צעיר? האם השיער יצמח שוב (בגלל ההורמונים) וכמה זמן זה יכול להחזיק? הבעיה היא שמאוד כואב לי להסיר עם שעווה/מכשיר, זה ממש כואב ולא הייתי רוצה לגלח.
    תודה, רותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרותם

12/10/2009

שלום רותם
    כן התוצאות לא תהיינה סופיות,את עוד תצמיחי לא מעט.
    יש אזורים שהשעירות עלולה להתגבר או להתפשט.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו