הורדת שיער מאיזור השפה העליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שיער מאיזור השפה העליונה
    מיכל
    29/09/2009

הייתי בייעוץ אצל רופאת עור בכללית איסטטיק לגבי הורדת שיער מאיזור השפם,בית שחי ומפשעה.
    הרופאה נתנה לי תחושה של ביטחון ושלא צריכה להיות בעיה לגבי כוויות וכדומה.
    שאלתי היא: אני צריכה לגלח את איזור השפם ,דבר שמאוד מלחיץ אותי כיוון שאני חוששת שבמידה והשערות לא ייעלמו אני אשאר אם צמיחה מרובה באיזור השפם כמעט כמו של גבר?!
    צבע עורי הוא שחום בהיר ויש לי מעט פגמנטציה עקב הלידות אך הרופאה לא התרגשה במיוחד.
    האם אני יכולה להיות סמוכה ובטוחה שאכן השיער ייעלם אם הזמן לפחות באיזור השפם (כיוום שזה איזור ניראה לעיין) ושלא יהיו כתמים נוספים כתוצאה מכוויות.
    אם מה כדאי לי להוריד את השפם לפני הלייזר, האם גילוח? יש משחה שניתן להמליץ לי?
    למיטב ידיעתי ישנן אחיות שמבצעות את העבודה האם ניתן לסמוך עליהן ב-100% .
    תודה רבה אשמח לתשובה על מנת שאוכל להגיע להחלטה הנכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ה.ס בשפה- עורגני

עורגני-
    29/09/2009

אין בעיה להסיר שיער בשפה . עדיף בשיטת IPL וכך תמנעי מסיכוי לפגמנטציה בשיטת הלייזר.. מאחר והלייזר מאוד חזק. אין חשש שאחרי גילוח השיער יגדל לך קוצני מאחר והקרן מחלישה את זקיק השערה, כך שלהפך ,השיער יהפוך לפלומטי יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

30/09/2009

שלום מיכל
    אני אוכל לענות לא לגבייך אלא באופן כללי.
    גילוח האזור המטופל הוא חיוני להצלחת הטיפול ולמניעה של כוויות. לא ייגרם כל נזק בעיקבות זאת.
    פיגמנטציה הורמונלית באזור הטיפול,כן מעניינת לדעתי,כי תיתכן התכהות נוספת. גם מכשירי IPL יכולים לגרום לכוויות ופיגמנטציות. יתכן וכדאי לשקול תהליך הבהרה לפני ההפחתה.
    לגבי המטפלות בררי ובקשי המלצות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו