שיעור יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר
    (:
    14/09/2007

שלום... קצת רקע.... אני בת 15, מחזור לא סדיר (קיבלתי לפני שנתיים וחצי), אקנה נורמלי לגיל ההתבגרות, אין שיעור יתר תורשתי במשפחה (לא אמא, לא 2 הסבתות, לא אחות ולא הדודה שעירות). יש לי שיעור יתר (פנים (קצת פאות, לחיים), גב, בטן (אבל לא ברמות גבוהות)) שהתחיל לפני שנה. אני ממש מתוסכלת מהמצב הזה!!! יש לי כמה שאלות....
    1. אני רוצה לעבור בדיקות הורמונליות, לראות אם הכל תקין, זה בסדר לפנות עם זה לרופא עור?
    2. האם גלולות דיאנה גורמות לשיער לנשור? ואם לא, האם יש איזה שהן גלולות שיגרמו לו לנשור? בכלל, אשמח אם תתנו לי רקע על הגלולות האלה בקשר לשיעור יתר.
    3. אם לא הגלולות, האם יש דרך אחרת "לפתור" את המצב הכל כך מגעיל הזה? לפני שפונים ללייזר וכו'...

אני ממש מודה למי שייתן לי תשובות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר

הוספת תגובה

• עוד כמה פרטים ששכחתי לציין.....

(:
    14/09/2007

צבע העור שלי הוא לא לבן אבל גם לא כהה..... משהו באמצע :) אבא שלי שעיר אבל לא ברמות מוגזמות! (אין שיער על הבטן והגב) רק בידיים (באצבעות ממש קצת) וזהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה..

(:
    15/09/2007

אם השיעור שלי קליל (אין סנטר, וצוואר) האם זה יישאר ככה? זאת אומרת, האם יש סיכוי שהשיער לא יצמח יותר? (במידה ורמת ההורמונים שלי תקינה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא ענו לי? /:

(:
    16/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו