מכשיר 4MP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר 4MP
    עדי
    08/11/2009

שלום,
    האם מוכר לכם מכשיר ה-4MP של חברת sharplighttech?
    למיטב הבנתי, המכשיר קיבל את אישור ה-FDA (מהאתר שלהם).
    האם משרד הבריאות מאשר כל מכשיר מסוג כנ"ל ואם כן, כיצד אפשר לבדוק שאכן מדובר במיכשור שאינו פוגע?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר 4MP

הוספת תגובה

• מכשיר

א
    10/11/2009

עדי שלום,
    לגבי המכשיר הנ"ל שמעתי עליו טובות אך יש במכונה משהוא קצת מוזר שלא אהבתי במשך החורף אין בעיה בשימוש של המכונה אך בקיץ הם מחליפים את הידית לידית שמתאימה לקיץ שהם טוענים שהיא פחות חזקה אז כאילו שיש מעין ירידה באפקט של הטיפול וגם תלוי מתי את מתחילה הכוונה עם איזה ידית את מתחילה אז תעשי חושבים אני עובדת בתחום ואני ממליצה על ה-SHR לא כואבת ומדהימה
    בתוצאות שלה אם את רוצה יותר פרטים צרי קשר 050-9980972
    דרך אגב אני מארגנת קבוצה במחירים זולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדי

אלמונית
    10/11/2009

בקשר ל4mp ,אין שום בעייה עם הידית של הקיץ היא מגיעה רק ל 7 ג'אול בדיוק כמו באריה shr היא לא ממש עושה הסרת שיער היא מעדנת את השיער הופכת אותו לפלומתי ,בדיוק כמו ב shr. היא ניתנת לעבודה בקיץ כשהעור שזוף וכאשר רוצים לדלל שיער! ולכן לא מומלץ לעבוד רק איתה לקבלת טיפול מקסימאלי בניגוד לאריה shrשאין לו אפשרות להעלות את העוצמה (הג'אול) ולכן התוצאות שלו בהתאם לכך. מכשיר ה 4mpהוא באמת מכשיר מעולה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו