לגבי הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי הסרת שיער
    רעות
    15/11/2009

אני בת 23 מעונינת בהסרת שיער בבית שחי ובמפשעה..
    רציתי לדעת באיזה מכון כדי לעשות את הטיפול.מה המחירים ומה עדיף .לייזר או אינפרא..
    בנוסף רציתי לדעת אם תיהיה בעיה לעשות את הטיפולים כמה חודשים ואז להפסיק לכמה חודשים אם זה לא פוגע בטיפול..
    אשמח אם תענו לי כי אני ממש רוצה להתחיל בטיפולים..

רעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי הסרת שיער

הוספת תגובה

• רעות שלום,

יערית ביוטי
    16/11/2009

מאוד קשה לדעתי לתת לך תשובה על מקום מסויים, יש הרבה מקומות והרבה דעות בנוסף למכונים הגדולים יש הרבה קוסמטיקאיות טובות ומקצועיות שעובדות עם מכשירים טובים.
    בזמן הטיפול הסרת השער בבית מתבצעת רק על ידי גילוח כך שאם פספסת טיפול אז את ממשיכה לגלח.

יערית ביוטי 052-5935500

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

לילך אור
    22/11/2009

אז ככה לגבי השאלה הראשונה אם לייזר או IPL את יכולה לבחור בין שניהם אם את כהה בעור
    עדיף IPL פחות יכאב לך.
    לגבי אם אפשר להפסיק באמצע טיפול עדיף שלא כי השורש במידה ולא מטפלים עד הסוף מכפיל
    את עצמו במשך הזמן ומתחזק לכן כדאי לסיים את כול הטיפול עד שנאמר לך שסיימת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    24/11/2009

מומלץ לגשת למקום מקצועי שקיבלת עליו המלצות ושאת יודעת בוודאות שיהיה קיים גם בעוד שנה ושנתיים מומלץ לא לעשות הפסקות ארוכות מידי בין הטיפולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו