אהלן, אשמח לעצה מאחד המומחים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהלן, אשמח לעצה מאחד המומחים.
    עידן
    16/11/2009

שלום,
    אני בן 23. עור בהיר (עד מאוד) ושיער שחור בחזה...
    השיער אומנם לא "איום ונורא" מבחינת הכמות.. אבל בכל זאת אשמח להפטר ממנו (או אפילו לדלל, כי הבנתי שטיפול לא מוריד לגמרי).

כמו כן באיזור הכתפיים (יורד קצת לידיים) יש פה ושם שערות שחורות גדולות . בכתפיים יש ממש מעט, כלומר שערה פה ושערה שם.. זה סתם מטריד קצת.

השאלה שלי היא (עדיפות כמובן לשיער חזה), האם זה משנה אם אבחר בטיפול לייזר או בSHR ? כי הבנתי שSHR יותר נוח (מבחינת כוויות וכאב). אבל גם הבנתי שהמצב שלי (עור לבן ושיער שחור) מגיב טוב ללייזר.

כעת לשאלות:

1.יש הבדל בין שתי השיטות במקרה שלי? . מדוע אני לא מוצא מידע על SHR ב"רשתות הגדולות"..?

2.מה לגבי טווח מחירים? (על אף שזה לא נושא כלכך קריטי).\

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    17/11/2009

טכנולוגיית shr קימת גם במכשיר לייזר וגם בקרן אור הטכנולוגיה מקטינה את הסיכוי לכויות ונותנת תוצאות טובות ללא כאב במיקרה שלך ניתן גם לטפל בטכנולוגיה הרגילה ואולם הטיפול כואב יותר עם סיכון גבוהה יותר לכוית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו