החלפת מכשיר להסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת מכשיר להסרת שיער
    דניאל
    17/11/2009

שלום,
    אני עושה טיפולי לייזר כבר הרבה זמן (בערך 5 טיפולים בנטוראפיל עד פשיטת רגל, ועכשיו עוד 6 טיפולים בינתיים בפרופורצייה), אין תוצאות והמצב רק מחמיר!
    אני סובל מכאבים עזים בעת הטיפול, נראה לי שאני עושה במכשיר הלייטשיר, באיזור גב כתפיים.
    האם זה אפשרי וכדאי אחרי כל כך הרבה טיפולים שאין בהם תוצאות, לעבור למכשיר אחר? האם כל הטיפולים זה מצב מספיק טוב להגיע למסקנה שהמכשיר הזה פשוט לא משפיע עלי? אני כרגע ממש מדוכא וכבר מגיע למסקנה שאין מה לעשות, אני אשאר שעיר בגב לעולמים...
    מה אתם חושבים על מכשיר ה dermo flash?
    אני לא לבן, אבל גם איני ממש כהה עור...

תודה מראש,

דניאל מ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת מכשיר להסרת שיער

הוספת תגובה

• אני עובדת עם הדרמו פלש

לילך אור
    22/11/2009

המכשיר דרמו פלש מעולה אך ייתכן שגם הוא לא יעזור לך במידה ויש לך בעיה הורמונלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גב וכתפיים

ד''ר מיכאל שוחט
    24/11/2009

בחלק מהמטופלים תוצאות הטיפול באזורים אילו אינן מספקות וזאת בהנחה שהטיפול בוצע בעוצמות הנכונות ובמיקצועיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו