פוליקוליטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליקוליטיס
    לנה
    21/11/2009

העור שלי מאוד בהיר , שיערות ברגליים שטניות האם שיטת SHR יכולה לעזור?

עוד שאלה , יש לי ככל הנראה פוליקוליטיס (זיהום בזקיק השיער) מתחת לישבן וביריכיים האחוריות ולמעלה יותר בצדדים (יריכיים למעלה) , האם זה יכול להיפטר מהבעיה זו !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליקוליטיס

הוספת תגובה

• לא .

רונה
    22/11/2009

שיער בהיר לא ניתן לטפל בשום מכשיר.
    אחרי שעווה תמרחי פוליסן של דפילב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מממממ....

לנה
    23/11/2009

תודה רונה על העזרה , אבל זה קצת מעבר לזה , תאמיני לי . זה לא אחרי שעווה שיש לי פצעים , זה כל הזמן וזה יכול להיות אלף דברים ! ניתן לבדוק על ידי רופא עור , מומחה.
    לגבי השיערות בהירות דווקא כן שמעתי מרופא עור שאפילציה יכולה לעזור , לכן אני שואלת שוב (דעה אחרת ממישהו אחר תמיד יכול לעזור) דעה ממוחה כמובן .

תודה בכל זאת ותהני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיערות שטניות

ד''ר מיכאל שוחט
    24/11/2009

במידה והשיער בהיר תוצאות הטיפול פחות טובות והיעילות פחותה לגבי הפוליקוליטיס באם הסיבה הינה צמיחה הפוכה של שיער הטיפול יכול לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו