מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער באיזור הגבות.י'28/11/2009
לאחר חיפוש קצר בפורומים שמתי לב שאין יותר מדי פרטים בקשר להסרת שיער באיזור הפנים ועוד פחות לגברים.
אני בחור צעיר בגיל 21 ולמזלי הרב נפלתי על גנים טובים ונכון לעכשיו אני ניכן בשיר גוף ברמה תקינה בכמותו וגם בפנים. מתוך ניסיון קצר עם טיפול בגבות בעזרת פינצטה גיליתי שאכן הן חוזרות וצומחות ואפילו יותר שחורות (צבע שיערי כהה אם זה בכלל משנה).
מהמעט שידוע לי הסרת שיער אינה לצמיתות אלא לכמה שנים וכפי שכתוב באיזור הפנים אחוז ההצלחה עומד על כ 50% אם כי אני לא בטוח במה מדובר בלייזר או באינפרה אדם ועדיין לא הבנתי מה חסרונות והיתרונות של כל אחד מהם.
אני מעוניין כפי שציינתי לדעת את ההבדלים בין שיטת הלייזר והאינפרא אדום ולדעת אם יש שיטות נוספות לדעת את הסיכונים והתקווה שלי היא לבסוף לעשות הסרת שיער שהמטרה היא גם עיצוב הגבות בצורה שונה (בגלל שאני מעוניין לעצב מבלי ללכת כל שני וחמישי לקומטיקאית זה משנה את המצב ולא מדובר דווקא בלבד בקטע בין הגבות).
חבר אמר לי שטיפול אמור לעלות כ 300 ש"ח ... האם השערה זאת נכונה ואם כן איזה מקומות מומלצים יש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבות
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009ניתן לעבור טיפול לעיצוב הגבות גם בקרן אור וגם בלייזר חשוב שגודל ידית הטיפול תתאים לאזור כלומר לא תהיה גדולה מידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אם שאר הנתונים ?
י'28/11/2009אז בכמה מדובר מבחינת סכומים ? מספר טיפולים ? סכנות ? ואיפה אני יכול לעשות את זה ?
מכונים או קוסמטיקאיות ? אני הבנתי שעדיף אינפרא אדום השאלה שלי גם לכמה זמן מדובר שזה יחזיק ... כמובן שזה בטח משתנה מאדם לאדם ובעוד לאחד זה יכול להגיע לצמיתות לרוב הבנתי זה בסביבות ה 7 שנים האם זה נכון ?
תודה על התגובה המהירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבות
ד''ר מיכאל שוחט29/11/2009בדכ מדובר בסידרה של טיפולים בין 8 ל12 טיפולים לגבי מחיר אינני יודע עלייך לבדוק התוצאות צריכות להחזיק לשנים ואולם קימים גורמים כמו תרופות או שינויים הורמונליים שיכולים להשפיע על צמיחת השיער לאורך שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)