הסרת שיער באיזור הגבות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער באיזור הגבות.
    י'
    28/11/2009

לאחר חיפוש קצר בפורומים שמתי לב שאין יותר מדי פרטים בקשר להסרת שיער באיזור הפנים ועוד פחות לגברים.

אני בחור צעיר בגיל 21 ולמזלי הרב נפלתי על גנים טובים ונכון לעכשיו אני ניכן בשיר גוף ברמה תקינה בכמותו וגם בפנים. מתוך ניסיון קצר עם טיפול בגבות בעזרת פינצטה גיליתי שאכן הן חוזרות וצומחות ואפילו יותר שחורות (צבע שיערי כהה אם זה בכלל משנה).

מהמעט שידוע לי הסרת שיער אינה לצמיתות אלא לכמה שנים וכפי שכתוב באיזור הפנים אחוז ההצלחה עומד על כ 50% אם כי אני לא בטוח במה מדובר בלייזר או באינפרה אדם ועדיין לא הבנתי מה חסרונות והיתרונות של כל אחד מהם.

אני מעוניין כפי שציינתי לדעת את ההבדלים בין שיטת הלייזר והאינפרא אדום ולדעת אם יש שיטות נוספות לדעת את הסיכונים והתקווה שלי היא לבסוף לעשות הסרת שיער שהמטרה היא גם עיצוב הגבות בצורה שונה (בגלל שאני מעוניין לעצב מבלי ללכת כל שני וחמישי לקומטיקאית זה משנה את המצב ולא מדובר דווקא בלבד בקטע בין הגבות).

חבר אמר לי שטיפול אמור לעלות כ 300 ש"ח ... האם השערה זאת נכונה ואם כן איזה מקומות מומלצים יש ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער באיזור הגבות.

הוספת תגובה

• גבות

ד''ר מיכאל שוחט
    28/11/2009

ניתן לעבור טיפול לעיצוב הגבות גם בקרן אור וגם בלייזר חשוב שגודל ידית הטיפול תתאים לאזור כלומר לא תהיה גדולה מידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אם שאר הנתונים ?

י'
    28/11/2009

אז בכמה מדובר מבחינת סכומים ? מספר טיפולים ? סכנות ? ואיפה אני יכול לעשות את זה ?
    מכונים או קוסמטיקאיות ? אני הבנתי שעדיף אינפרא אדום השאלה שלי גם לכמה זמן מדובר שזה יחזיק ... כמובן שזה בטח משתנה מאדם לאדם ובעוד לאחד זה יכול להגיע לצמיתות לרוב הבנתי זה בסביבות ה 7 שנים האם זה נכון ?

תודה על התגובה המהירה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבות

ד''ר מיכאל שוחט
    29/11/2009

בדכ מדובר בסידרה של טיפולים בין 8 ל12 טיפולים לגבי מחיר אינני יודע עלייך לבדוק התוצאות צריכות להחזיק לשנים ואולם קימים גורמים כמו תרופות או שינויים הורמונליים שיכולים להשפיע על צמיחת השיער לאורך שנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו